Microsoft Teams are acum „145 de milioane de utilizatori activi zilnic”, spune Microsoft

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Vicepreședintele Microsoft Corporate Jeff Teper tocmai a anunțat că MS Teams are 145 de milioane de utilizatori zilnic.
  • Acest număr reflectă totalul sfârșitului anului fiscal 2021 în T3.

Jeff Teper de la Microsoft a sărit pe Twitter pentru a-i anunța pe toată lumea că Microsoft are până la „145 de milioane de utilizatori activi zilnici” uriaș, urmând anunțul cu mulțumiri din sufletele, partenerilor și echipei sale (prin ZDNet ).

Declarația lui Teper reflectă cifrele de la sfârșitul anului fiscal 2021 din trimestrul III, spre deosebire de cifre de astăzi, 27 aprilie.

#MicrosoftTeams acum 145 de milioane de utilizatori activi zilnic ?? - mulțumim clienților, partenerilor și echipei

— Jeff Teper (@jeffteper) 27 aprilie 2021

Cifre atât de provin probabil ca urmare a unui lucru Microsoft de a avea nevoie de echipele cu actualizări și asistență constantă, atrăgând astfel din cei mai mulți utilizatori.

Nici echipele nu este singurul sector în care Microsoft se confruntă cu o creștere uriașă. După cum se vede în raportul privind veniturile din anul fiscal 2021 al companiilor în anul 3, Microsoft va crește bazele de utilizatori și veniturile în general. Veniturile diviziei sale de jocuri au crescut cu 50%, veniturile Surface au crescut cu 12%, iar majoritatea celorlalte sectoare ale companiilor înregistrează câștiguri similare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă nu sunteți încă în echipe, există șanse ca Microsoft să dezvăluie o funcție nouă în viitorul apropiat, conceput pentru a vă tenta pe dvs. sau organizația dvs. Deoarece, la 145 de milioane de utilizatori activi și în număr, gigantul tehnologic nu va atenua dinamica bulgăre de ză să preia curând. Fie că este vorba de produse de larg consum, cum ar fi Surface Laptop 4, servicii precum Xbox Game Pass sau platforme, inclusiv Teams, Microsoft intenționează să-i aducă pe toată lumea într-unul sau mai multe dintre ecosistemele sale.

Microsoft Teams

Microsoft Teams oferă instrumente pentru orice tip de conferință și nevoie de comunicare. 145 de milioane de utilizatori sunt zilnic pe Teams, iar acest număr va crește doar din motive întemeiate.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here