Microsoft Teams are acum acces pentru invitații în mod implicit

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Accesul pentru invitații este acum activat în mod implicit pentru Microsoft Teams.
  • Anterior, administratorii trebuiau să activeze accesul pentru oaspeți.
  • Schimbarea a început pe 8 februarie 2021.

Accesul pentru invitații pentru Microsoft Teams este acum activat în mod implicit. Până acum, accesul pentru oaspeți trebuia activat în mod special de către un administrator înainte ca oamenii să poată adăuga oaspeți. Începând cu 8 februarie 2021, Microsoft a activat implicit accesul pentru oaspeți pentru Teams, care îl aliniază cu alte servicii din Office 365.

Dacă preferați să păstrați accesul pentru oaspeți dezactivat, puteți schimba cu ușurință. Trebuie doar să accesați setările la nivelul întregii organizații și să dezactivați accesul pentru oaspeți.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Comutatorul este destul de simplu, dar Microsoft îl defalcă într-o postare a comunității tehnice:

  • Până în februarie 2021, accesul pentru oaspeți este în continuare dezactivat în mod prestabilit. Trebuie să activați accesul pentru invitați pentru echipe înainte ca administratorii sau proprietarii echipelor să poată adăuga invitați. După ce activați accesul pentru invitați, este posibil să dureze câteva ore pentru a modifica ca să intre în vigoare. Dacă vă văd mesajul Contactați administratorul atunci când căutați să vă adaugeți o invitație în echipa lor, este posibil să accesați pentru a invita să nu fiți activat sau setările să nu fie încă eficiente.
  • După 21 februarie, accesul în Microsoft Teams să fi activat în mod prestabilit pentru achiziționați noi și vă invitați să vă aveți grijă să nu configurați această setare. Când această modificare este implementată, dacă nu ați configurat deja capacitatea de acces pentru oaspeți în Microsoft Teams, acea capacitate va fi activată în chiriașul dvs. Dacă puteți accesa pentru oaspeți să rămână dezactivat pentru organizația dvs., va trebui să confirmați că setarea de acces pentru oaspeți este setată la Dezactivat în loc de serviciul prestabilit.

Postarea din Comunitatea tehnologiei răspunde, de asemenea, la câteva întrebări frecvente, inclusiv clarificând nimic nu se va schimba dacă există deja activat accesul pentru oaspeți.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here