Microsoft Teams nu se mai defectează după o scurtă întrerupere (actualizare)

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Actualizat 27 aprilie 2021: Microsoft a găsit cauza principală a întreruperii și „a efectuat acțiuni de atenuare." Rapoartele de întreruperi au scăzut din nou pe Downdetector. Urmează povestea originală.

Ce trebuie sa stii

  • Rapoartele privind întreruperea Microsoft Teams au început să crească astăzi, la 6:41 AM EST.
  • Harta întreruperilor indică faptul că multe dintre întreruperi au avut loc pe Coasta de Est a Statelor Unite.
  • Mulți oameni nu au început încă să lucreze, așa că este dificil de a determina cât de mult răspândite sunt probleme.

Rapoartele de întrerupere Microsoft Teams au început să crească la 6:41 AM EST, potrivit Downdetector. Harta întreruperilor de pe Downdetector indică faptul că Teams nu funcționează pentru mulți oameni de pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Mulți oameni care se străduiesc să folosească Teams văd un mesaj care spune „Operațiunea a eșuat cu o eroare neașteptată." Începând cu 6:55 AM EST, rapoartele au crescut pentru întreruperi de la zero la 355, dar acestea cresc rapid. Teams are milioane de utilizatori, deci 355 de rapoarte nu este un număr dramatic de mare, dar rata schimbării indică o problemă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Contul de Twitter Microsoft 365 Status a confirmat că întreruperile au afectat Europa și Asia când au început să fie raportate pentru prima dată. Un Tweet a confirmat că problemele afectează utilizatorii Teams din întreaga lume. Microsoft analizează problema.

Am confirmat că această problemă afectează utilizatorii la nivel global. Examinăm telemetria de monitorizare și modificări recente pentru a izola sursa problemei. Mai multe informații pot fi găsite la TM252802 în centrul de administrare.

— Stare Microsoft 365 (@MSFT365Status) 27 aprilie 2021

Deoarece ziua de lucru nu a început pentru mulți oameni din Statele Unite, este dificil de stabilit dacă întreruperile sunt regionalizate sau sunt doar în timp ce oamenii vor raporta să se conecteze la serviciu. Vom continua să actualizăm această postare pe măsură ce devin disponibile mai multe informații.

Ați întâmpinat probleme cu Microsoft Teams? Spuneți-ne în comentariile de mai jos, inclusiv în această regiune vă aflați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here