Microsoft Teams trebuie să copieze această caracteristică inclusivă din Slack

Sursa: Ara Wagoner / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Slack lansează o nouă funcție care vă permite să vă enumerați pronumele sub numele și titlul postului.
  • Administratorii ar putea crea deja un câmp personalizat pentru acest lucru, dar noua opțiune este disponibilă pentru toată lumea.
  • Mulți oameni au solicitat aceeași funcție pentru Microsoft Teams.

Slack are un câmp nou pentru pronume care vă permite să vă enumerați pronumele sub numele și titlul postului. Pronumele tău va apărea pe mini-profilul tău și pe profilul tău complet, ajutând oamenii să știe cum să ți se adreseze. Funcția este lansată acum, așa că este posibil să nu o vedeți încă (prin The Verge).

Era deja posibil să existe un câmp de pronume în Slack dacă un administrator a creat unul. Unii oameni își includ și pronumele în numele lor. Dacă un administrator a creat deja un câmp de pronume pentru un canal Slack, poate continua să folosească acel câmp sau să comute la cel nou care se lansează pentru toată lumea. Noul câmp de pronume este prezentat mai proeminent în profilurile oamenilor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Slack

Noul câmp de pronume din Slack este ascuns în mod implicit, dar poate fi activat cu ușurință. Slack are un ghid despre cum să activați câmpul de pronume.

Echipele rivale Microsoft Slack ar putea dori să urmeze exemplul. Aproape 3.000 de persoane au votat pentru ca aceeași funcție să fie implementată în Microsoft Teams prin UserVoice. Acum că opțiunea de a lista pronume este lansată în Slack, oamenii din forumul UserVoice și-au exprimat frustrarea că nu este disponibil pentru Teams.

Un administrator de la Microsoft a răspuns la postarea UserVoice, declarând că Microsoft iubește ideea și că este în curs de revizuire.

Alte site-uri și aplicații populare au lansat opțiunea de a adăuga pronume la profiluri, inclusiv Instagram, OkCupid și Lyft.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here