Microsoft Teams trebuie să copieze noua opțiune a lui Slack pentru programarea mesajelor

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Slack anunțat astăzi sau nouă opțiune care vă permite să programați mesaje în cadrul aplicației.
  • Microsoft Teams nu are funcționalitatea nativă pentru programarea mesajelor.
  • Imită noii caracteristici a lui Slack ar ajuta Microsoft Teams să țină pasul cu concurentul său.

Mai devreme, Slack anunțat o nouă opțiune care vă permite să programați mesaje (prin The Verge). Funcția le permite oamenilor să programeze mesaje în camere, ca mesaje directe sau în fire de grup. Oamenii vor putea programa mesaje pe versiuni Slack pentru iOS, Android și desktop.

Cu mulți oameni care lucrează de la distanță, programele nu se aliniază întotdeauna. De exemplu, editorul nostru de știri, Rob Carnevale, și cu mine lucrăm în diferite fusuri orare. De obicei, mă închid în jurul orei 19:00 în Anglia, iar el rămâne timp de câteva ore, deoarece Statele Unite sunt sediul în. Carnevale lasă adesea mesaje pentru „viitorul Sean” cu intenția să văd când mă conectez dimineața. Acest lucru funcționează bine în unele cazuri, dar este o soluție incomodă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Posibilitatea unui program mesaj pentru orice moment în viitor deschide noi posibilități. O persoană poate programa un mesaj pentru a fi trimis în timp ce este plecat în vacanță sau un șef poate programa un mesaj de felicitare pentru când se încheie un eveniment major.

Momentan, Microsoft Teams nu oferă o modalitate nativă de programare a mesajelor. Aproape 2.000 de persoane au solicitat funcționalitatea prin UserVoice.

Există o aplicație disponibilă pentru Microsoft Teams numită „Trimite mai târziu” care vă permite să programați mesaje, dar probabil va trebui să plătiți pentru un plan pentru ca acesta să fie util. Versiunea gratuită permite doar 10 mesaje pe lună de la doi utilizatori.

Trimite mai târziu

Această aplicație vă permite să programați mesaje în cadrul Microsoft Teams. Versiunea gratuită este limitată, dar puteți plăti pentru un plan cu mai mulți utilizatori care vă permit să trimiteți mai multe mesaje.

  • Gratuit la Trimite mai târziu

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here