Evenimentele live ale Microsoft Teams sunt pe cale să fie mai ușor de gestionat

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft lucrează la o experiență câștigată pentru gestionarea evenimentelor live în Teams.
  • Noua funcție vă permite să vizualizați opțiunile producătorului pentru un eveniment live într-o fereastră separată.
  • Funcția este în dezvoltare acum și ar putea ajunge în mai 2021.

Evenimentele live Microsoft Teams vor fi în curând mai ușor de gestionat. Microsoft lucrează în prezent la o nouă caracteristică care vă va permite să vă afișați experiența producătorului pentru evenimentele live Teams-o fereastră separată. Caracteristica este în dezvoltare conform foii de parcurs Microsoft 365 și ar putea ajunge în mai 2021. Ca întotdeauna, orice dată din foaia de parcurs Microsoft 365 este doar un ghid și poate fi schimbat.

În acest moment, poate fi incomod să trebuiască să navighezi prin echipe în timp ce desfășoară un eveniment live. În acest moment, oamenii gestionează evenimente live direct în fereastra principală a Teams. lucru poate crea muncă suplimentară, deoarece oamenii trebuie să sară în diferite părți ale ferestrei principale. Cu opțiunea de a afișa evenimente live într-o fereastră separată, ar trebui să fie mai ușor să faci mai multe sarcini.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft a lansat deja opțiunea de a deschide chat-urile, aplicațiile și întâlnirile în ferestre separate. Opțiunea pare să fie populară în general, așa că va fi adăugat binevenită la Teams. O pagină Userului pentru această funcție a apărut în iulie 2020, așa că oamenii au cerut posibilitatea de a afișa evenimente live de ceva timp.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here