Microsoft Teams este setat să obțină o experiență bună de a partaja fișierelor

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams în curând o experiență va avea nevoie de partajare a fișierelor.
  • O funcție viitoare vă va permite să creați un link pentru orice fișier și să setați cu ușurință permisiunile.
  • Funcția ar putea fi lansată încă de luna aceasta.

Partajarea fișierelor prin Microsoft Teams este pe cale să devină mai rapidă și mai ușor de gestionat. O nouă experiență de partajare a fișierelor este pe drum, conform foii de parcurs Microsoft 365. Experiența ar trebui să „raționalizeze partajarea cu Microsoft Teams” și să faciliteze setarea permisiunilor pentru fișierele partajate.

Microsoft detaliază noua experiență pe foaia sa de parcurs:

Simplificați partajarea cu Microsoft Teams. Acum puteți crea un link care poate fi partajat pentru orice fișier stocat în Teams și puteți seta permisiunile directe în cauză. În plus, puteți seta și permisiuni pentru fișierele stocate în SharePoint sau OneDrive în timp ce compuneți un chat privat sau începeți o conversație pe canal.

În prezent, funcția este programată să fie lansată în această lună, dar foaia de parcurs Microsoft 365 este menită să prezinte în planuri generale, nu să stabilească date ferme pentru apariția caracteristicilor. Asta înseamnă că este posibil să nu vedem de fapt funcția luna aceasta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Odată ce este scos, va fi mai ușor să creați un link pentru un fișier și să setați permisiuni pentru partajarea acelui fișier. Opțiunea de a seta permisiuni pentru fișierele SharePoint și OneDrive în timpul unui chat privat sau într-un canal ar trebui să fie, de asemenea, utilă.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here