Microsoft Teams este pe cale să faciliteze atribuirea etichetelor oamenilor

Sursa: Windows Central

Actualizat 30 martie 2021: Această piesă a fost actualizată pentru a reflecta faptul că noua caracteristică permite dezvoltatorilor de aplicații să gestioneze programatic etichetele prin integrări.

Ce trebuie sa stii

  • Asistența pentru dezvoltatori care atribuie persoane la etichete prin integrări vine la Microsoft Teams.
  • Caracteristica este în curs de dezvoltare și ar putea ajunge în luna iunie a acestui an.
  • Caracteristica ar facilita atribuirea persoanelor la etichete în cadrul Microsoft Teams prin integrări.

Microsoft Teams va facilita în curând trimiterea ping unui anumit grup de persoane dintr-un canal. O funcție viitoare le permite dezvoltatorilor de aplicații să atribuie programatic utilizatorii etichete în cadrul unei echipe. Cu oamenii atribuiți cu ușurință etichete prin integrări, o persoană poate apoi să menționeze o etichetă într-un canal pentru a trimite ping la acel grup specific de persoane.

Iată descrierea completă din foaia de parcurs Microsoft 365:

Acest set de API-uri poate fi folosit pentru a atribui programatic etichete utilizatorilor într-o echipă, făcând crearea și întreținerea etichetelor mai rapide și mai ușoare. Etichetele din Teams le permit utilizatorilor să ajungă rapid la un grup de persoane fără a fi nevoie să @menționeze sau să scrie pe toți individual. Utilizatorii pot folosi etichete pentru a începe un chat sau prin @menționând o etichetă într-o postare pe canal. Pentru mai multe informații despre etichetele în echipe, consultați Utilizarea etichetelor în echipe. Folosind aceste noi API-uri, dezvoltatorii pot acum: să creeze etichete într-o echipă și să atribuie utilizatori, să obțină o listă de etichete într-o echipă, să actualizeze etichete sau să ștergă etichete.

Așa cum este cazul tuturor caracteristicilor din foaia de parcurs Microsoft 365, data de lansare a acesteia poate fi modificată.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here