Microsoft Teams este pe cale să obțină o funcție de repornire a evenimentelor lor live care salvează vieți

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • În prezent, dacă o problemă termină evenimentul tău live în Teams, nu există o modalitate convenabilă de a-l reporni.
  • Funcționalitatea de repornire vine la Teams pentru a remedia această problemă.
  • Caracteristica este programată să apară când va în iulie.

Întâmpinați vreodată un sughiț tehnic care are ca rezultat un eveniment live în Microsoft Teams care întâlnește dispariția prematură? Desigur că ai; este o întâmplare prea frecventă în lumea îndepărtată în care trăim în aceste zile. Din fericire, Teams primește o funcție care va împiedica problemele neașteptate să scrie sfârșitul evenimentelor live.

După cum a observat OnMSFT, Microsoft a adăugat o funcție de „raportare a evenimentului live” Teams la foaia sa de parcurs 365. Iată descrierea caracteristicii: "Anterior, când un producător sau prezentator a organizat un eveniment live, nu a putut să-l repornească chiar dacă l-ați încheiat accidental sau dacă evenimentul a avut sau eroare. Cu această nouă funcție, veți putea raporta evenimentul live după ce l-ați încheiat sau dacă ați întâmpinat o problemă în timpul acestuia."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este o caracteristică aparent creată la comandă pentru a rezolva durerile de cap induse de defecțiuni tehnice cu grijă atât de mulți oameni au avut de-a face în medii de lucru la distanță de secol. În loc să trebuiască să programați evenimente live complet noi pentru a-i aduce pe toți înapoi pe aceeași pagină, acum veți putea apăsa pe repornire și să reluați ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Caracteristica este listată ca fiind în dezvoltare, cu o dată de lansare estimată pentru iulie 2021.

Microsoft Teams

Cu viitoarea sa caracteristică de repornire, Microsoft Teams va face astfel sfârșitul accidental al evenimentelor să nu forțeze prezentatorul să lanseze unul complet nou doar pentru a reuni un echipaj. Acesta este încă un motiv pentru a săpa Teams.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here