Microsoft Teams pe iOS acceptă acum imagini de fundal personalizate

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Suportul pentru imaginea de fundal personalizată se lansează în Teams pe iOS.
  • Funcția vă permite să schimbați cu ușurință fundalul cu imagini în cadrul apelurilor și întâlnirilor.
  • Asistență personalizată în fundal ar trebui să ajungă pe Android în câteva săptămâni.

După luni de așteptare și anticipare, suportul personalizat de fundal este în sfârșit aici pentru Microsoft Teams pe iOS. Funcția facilitează schimbarea a ceea ce se află în spatele tău într-un apel video sau într-o întâlnire cu un fundal personalizat. deja seta fundaluri personalizate în Teams pe Windows 10. Este o caracteristică foarte solicitată pentru dispozitivele mobile.

Mike Tholfsen, manager de produs al echipei Microsoft EDU, a distribuit un videoclip despre cum să utilizați fundaluri personalizate în Teams pe iOS.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După cum se arată în videoclip, este nevoie de doar câțiva pași pentru a schimba fundalul. În cadrul unei întâlniri, veți vedea o opțiune de efecte video în colțul din stânga sus. Apoi puteți alege oricare dintre fundalurile preinstalate ale aplicației. De asemenea, puteți încărca propriile imagini. Selectarea fundalurilor personalizate se face în aceeași zonă din Teams pe iOS ca și estomparea fundalului.

NOU! Se lansează un scurt video cu sfaturi despre cum să folosești imaginea de fundal pe mobil pentru întâlniri #MicrosoftTeams. iOS acum, Android în următoarele câteva săptămâni.
Televiziunea YouTube //t.co/gDAoovI7qM#edtech #MIEExpert pic.stare de nervozitate.com/YJSBEi5Wsx

— Mike Tholfsen (@mtholfsen) 12 aprilie 2021

Potrivit lui Tholfsen, funcția este lansată acum pentru iOS și ar trebui să ajungă pe Android în următoarele câteva săptămâni.

Microsoft Teams

Microsoft Teams pe iOS vă permite să utilizați fundaluri personalizate în cadrul apelurilor video și al întâlnirilor. De asemenea, puteți folosi pentru a discuta și a suna colegii, prietenii și familia.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here