Microsoft Teams are două noi moduri de prezentare programată pentru lansarea în iulie

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are două noi moduri de prezentare pe drum.
  • Modurile sunt unul lângă altul și reporter.
  • Ele sunt programate pentru o lansare în iulie 2021.

O nouă zi, un nou lot de știri Microsoft Teams despre care să raportați. Ideea de astăzi este că Microsoft Teams introduce două noi moduri de prezentare în partajarea desktopului și a ferestrelor. Vor fi unul lângă altul și modul reporter.

Iată descrierea foii de parcurs Microsoft 365 pentru noi moduri: "Două noi moduri de prezentare sunt acum disponibile. Reporterul plasează conținutul ca un ajutor vizual deasupra umărului tău ca o știre. Alăturat afișează fluxul dvs. video lângă conținut. Acum puteți selecta un mod care se potrivește nevoilor dvs. și promovează o prezentare și o experiență de consum mai captivantă."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După cum se poate vedea pe foaia de parcurs, funcțiile sunt setate să sosească în iulie 2021, deși toate datele de lansare pot fi modificate. În cazul în care iulie se întâlnește și nu se găsesc noi moduri de prezentare, verificați foaia de parcurs pentru o actualizare de la Microsoft.

Asta nu este tot ceea ce vine de la Microsoft în ceea ce verifică funcțiile și upgrade-urile. A lansat recent seminarii web pentru Teams pe iOS, se așteaptă să aibă în curând criptarea apelurilor end-to-end și chiar lucrează pentru a vă permite să stergeți chat-urile private. Viitorul Teams nu a fost niciodată atât de activ.

Microsoft Teams

Microsoft Teams va primi în curând noi moduri de prezentare, întărind și mai mult o listă de funcții plină de noi expansiuni și incluziuni.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here