Microsoft Teams are o nouă caracteristică care facilitează reluarea unde ați rămas

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are un nou meniu de istoric pentru a trece la locațiile anterioare.
  • când accesa meniul trec cu mouse-ul peste tastele înainte sau înapoi.
  • De asemenea, puteți accesa meniul utilizat o comandă rapidă de la tastatură.

Există o nouă funcție în Microsoft Teams, care face mai ușor să săriți la o anumită locație pe care ați vizitat-o ​​recent. Aplicația are un nou meniu de istoric pentru a trece la locațiile anterioare (prin OnMSFT). Funcția este lansată acum și ar trebui să fie disponibilă pentru toată lumea în curând, conform foii de parcurs Microsoft 365.

Când navigați prin Microsoft Teams, puteți utiliza să navigați înainte sau înapoi pentru a sări înainte și înapoi între locațiile recente. Acum, când treceți cu mouse-ul peste una dintre aceste săgeți, veți vedea un meniu istoric. De asemenea, puteți deschide meniul istoric apăsând CTRL+SHIFT+H.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Caracteristica este o mică modificare care face mult mai ușoară navigarea prin aplicație. Înainte de această actualizare, trebuie să vă faceți clic pe săgeți de mai multe ori pentru a sări la locațiile anterioare, fie să navigați la aceleași elemente din nou prin meniurile din Teams.

Funcția este, de asemenea, o modalitate utilă de a vedea ce ați făcut recent, în cazul în care ați uitat cu cine discutați sau ce faceți înainte de întrerupere.

Foaia de parcurs Microsoft 365 nu menționează dispozitivele mobile pentru această caracteristică, așa că probabil că va fi disponibil doar pentru versiuni web și desktop ale Teams pentru ceva timp.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here