Microsoft Teams primește o nouă funcție pentru a crea cu ușurință sarcini din mesaje

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Acum puteți crea sarcini în postările de canal sau chaturi în Microsoft Teams.
  • Opțiunea este disponibilă prin secțiunea „Mai multe acțiuni” din meniul cu puncte de suspensie din orice postare de chat sau canal.
  • Pentru a utiliza funcția, trebuie să aplicați Tasks instalată pe Teams.

Microsoft Teams are o nouă opțiune care facilitează crearea de sarcini din orice postare de canal sau chat. Microsoft a anunțat prima dată caracteristică în septembrie 2020, dar se pare că va fi lansat acum. Cu această opțiune, puteți crea o sarcină din orice mesaj de chat sau posta de canal prin secțiunea „Mai multe acțiuni” din meniul cu puncte suspensive.

Adam Deltinger, un MVP pentru aplicații și servicii Microsoft Office, a observat funcția pe Teams și a distribuit recent o captură de ecran pe Twitter.

Creați o sarcină dintr-un mesaj în #MicrosoftTeams acum disponibil? pic.stare de nervozitate.com/eTVXN1VQUl

— adam deltinger (@deltanr1) 9 iunie 2021

Pentru a crea o sarcină, trebuie să treceți prin câteva meniuri, dar este totuși mai convenabil decât să copiați text și să deschideți sau altă aplicație. Iată cum să creați o sarcină:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

  1. Apasă pe "...meniul " pe orice chat sau mesaj de canal.
  2. Selectați Mai multe actiuni.
  3. Selectați Creați sarcină.

Procedând astfel, se deschide o casetă de dialog pe care apoi o puteți utiliza pentru a seta o dată scadentă, o prioritate și alte aspecte ale sarcinii. Dacă creați sau sarcină prin acești pași, aceasta va apărea în aplicația Tasks din Teams și în lista Tasks din Microsoft To Do.

După cum a subliniat OnMSFT, opțiunea de a crea sarcini din mesaje este activată în mod implicit, dar trebuie să aplicați Tasks instalată pe Teams.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu prietenii, familia și colegii. O nouă caracteristică vă permite să transformați cu ușurință orice mesaj într-o sarcină.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here