Microsoft Teams va sprijini pentru pointer laser și cerneală pentru PowerPoint Live

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • PowerPoint Live în Microsoft Teams va accepta în curând un indicator laser virtual.
  • De asemenea, oamenii vor putea folosi adnotări cu cerneală în timpul prezentărilor PowerPoint Live în viitorul apropiat.
  • Suportul pentru cerneală și un pointer laser ar putea veni de a îndată această lună, deși acea dată poate fi modificată.

PowerPoint Live este o caracteristică din Microsoft Teams care permite oamenilor să îmbunătățească prezentările cu funcții precum subtitrările live și traducerea instantanee. În curând, oamenii vor putea folosi un indicator laser virtual și cerneală în timpul prezentărilor PowerPoint Live.

Caracteristica apare pe foaia de parcurs Microsoft 365, unde este programată să apară luna aceasta. Este important să achiziționeze datele de pe foaia de parcurs pot fi modificate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată descrierea completă a funcției:

Introducem indicatori laser virtuali și adnotări cu cerneală, astfel încât să poată interacționa mai mult cu publicul lor atragând atenția sau clarificând anumite secțiuni ale pachetului PowerPoint. Așa cum ați folosi un punct laser fizic într-o cameră, PowerPoint Live vă permite să indicați în mod eficient diferite locuri din prezentare, astfel încât publicul să poată urmări cu ușurință ceea ce este pe diapozitiv.

Posibilitatea de a utiliza un indicator laser sau cerneală digitală ar trebui să faciliteze accentuarea punctelor și să dirijați atenția oamenilor. Un indicator laser virtual este, de asemenea, o caracteristică care ajută la replicarea experienței de întâlnire și prezentare în persoane, care este o formă secundară de utilitate în sine.

Microsoft Teams

PowerPoint Live Microsoft Teams vă permiteți să introduceți prezentări cu transcripții live, subtitrări live și multe altele. În curând, va accepta și un pointer laser virtual și cerneală digitală.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here