Microsoft Teams va obține Immersive Reader pe iOS și Android

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Immersive Reader este pe drumul către Microsoft Teams pe iOS și Android.
  • Funcția vă va permite să auziți postările cu voce tare în aplicațiile mobile.
  • Immersive Reader este deja disponibil pentru aplicații desktop Teams și web.

Aplicațiile mobile ale Microsoft Teams vor câștiga în curând funcția Cititor imersiv, care este disponibilă în prezentul aplicații desktop Teams și pe web. Funcția permite oamenilor să asculte postări și mesaje în aplicația Teams pe iOS și Android.

Caracteristica apare pe foaia de parcurs Microsoft 365. Ar putea ajunge imediat în iunie 2021, deși datele de pe foaia de parcurs pot fi întotdeauna modificate. Iată descrierea completă a funcției:

Microsoft Teams: suport imersiv pentru cititor pentru mobil

Immersive Reader, care folosește tehnici de personalizare dovedite pentru a sprijini citirea de la vârste și abilități, vine în aplicații Teams iOS și Android. Acum puteți auzi postările și mesajele de chat citite cu voce tare utilizate Immersive Reader în aplicațiile mobile Teams. Această funcționalitate era disponibilă anterior numai în aplicații web și desktop.

Descrierea menționează în mod specific doar ascultarea postărilor și a chat-urilor cu voce tare, dar probabil va aduce și alte funcții noi. Immersive Reader din alte aplicații Microsoft vă permite să schimbați focalizarea textului, să selectați culorile de fundal și să schimbați spația. Scopul principal al Immersive Reader este de a facilita citirea textului, care s-ar potrivi natural pe Microsoft Teams.

Microsoft a anunțat că Immersive Reader este pe drumul spre PowerPoint, SharePoint, OneDrive și MakeCode la începutul acestui an.

Microsoft Teams

Microsoft Teams este un instrument excelent pentru comunicare, inclusiv apeluri video și mesagerie. În curând, va accepta Immersive Reader, ceea ce facilitează citirea textului.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here