Microsoft Teams a căzut din nou pentru a începe ziua de lucru în Statele Unite

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Echipele Microsoft pare să fie nefuncționale pentru unii oameni chiar acum.
  • Rapoartele de întrerupere au început să crească în jurul orei 10 AM ET.
  • Microsoft nu a confirmat și nu a comentat despre întrerupere în acest moment.

Microsoft Teams nu mai este pentru unii oameni pentru a începe ziua. Rapoartele de întrerupere au început să apară pe Downdectror în jurul orei 10 AM ET. Întreruperea nu pare a fi la fel de gravă ca unele dintre celelalte întreruperi recente ale Teams, deși persoanele afectate vor fi în continuare frustrate să înceapă ziua de lucru în Statele Unite.

În acest moment, portalul de stare Microsoft nu menționează nicio întrerupere pentru Microsoft Teams. Asta ar putea indica faptul că întreruperile nu afectează mulți oameni. Downdetector se bazează pe oamenii care raportează întreruperi, astfel încât totalurile brute ale rapoartelor nu sunt, de obicei, indicative ale severității întreruperilor. În schimb, este un instrument util pentru a identifica vârfurile și tendințele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din păcate pentru cei care se bazează pe Microsoft Teams, întreruperile aproximativ o dată pe lună.

Aceasta este o poveste în curs de desfășurare, așa că vom actualiza această postare pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații. Au fost întreruperi notabile în februarie, două în martie și o în aprilie.

Microsoft Teams are peste 145 de milioane de utilizatori activi zilnic. Cu un număr atât de mare de oameni care se folosesc, este mai probabil ca un anumit număr de oameni să întâmpine probleme. Acestea fiind spuse, întreruperile regulate pot afecta percepția unui serviciu precum Microsoft Teams.

Microsoft Teams este în funcțiune pentru dvs. în acest moment? Anunțați-ne în comentariile de mai jos.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here