Echipele Microsoft sunt în jos pentru tine? Nu esti singur.

Sursa: Windows Central

Actualizat 17 februarie 2021: Microsoft a identificat potențiala problemă de rețea care ar putea cauza problema actuală.

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams nu mai este pentru mulți oameni din America de Nord și de Sud.
  • Problemele cu Teams fac ca mesajele să fie întârziate.
  • De asemenea, unele persoane le lipsesc notificări sau văd notificări întârziate în cadrul Teams.

Întreruperile Microsoft Teams apar în America de Nord și de Sud. Problemele pot cauza întârzieri ale mesajelor. Un vârf de întreruperi a apărut recent pe Downdetector. Primele rapoarte de întrerupere sunt de la ora 8 AM ET.

Contul de Twitter Microsoft 365 Status a distribuit detalii despre întrerupere.

Am stabilit că evenimentele live Teams pot fi, de asemenea, afectate de această problemă și am confirmat că utilizatorii din America de Sud pot avea, de asemenea, impact. Informații suplimentare pot fi găsite în centrul de administrare sub TM240228.

— Stare Microsoft 365 (@MSFT365Status) 17 februarie 2021

Downdetector se bazează pe rapoartele utilizatorilor serviciilor, deci nu propune să ofere un număr de câte persoane sunt afectate de o întrerupere. În schimb, probleme la semnalarea întreruperilor și oferă informații despre unde apar.

Informațiile lui Downdetector spun că 68% dintre problemele raportate cu Teams în acest moment sunt legate de conexiunile la server. 26% dintre problemele raportate sunt legate de autentificare. Un relativ mic 4% dintre probleme sunt raportate a fi legat de site-ul web Teams.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Problema principală cu Teams pare să fie că notificările și mesajele oamenilor sunt întârziate. This problem crea un efect de bulgăre de zăpad al problemelor de comunicare, poate persoane cu notificări în ar putea să nu vadă notificări ale persoanei care să caute să explice problema.

Administratorii pot afla mai multe despre problemele in curs in centrul de administrare sub TM240228.

Aceasta este o știre în curs de dezvoltare și o vom actualiza pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here