Microsoft Teams ar putea deveni mult mai rapid cu o nouă aplicație pentru Windows 10

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Se pare că Microsoft lucrează la versiunea web a Microsoft Teams.
  • Aplicația poartă numele de cod „Maglev” și se pare că sunt performanțe mai bune decât versiunea Electron a Teams.
  • Aplicația bazată pe web ar putea înlocui aplicația actuală Teams, deși acest lucru nu este confirmat în acest moment.

Capturi de ecran și informații despre versiunea Microsoft Teams au apărut în weekend (prin OnMSFT). Primele detalii au venit de la cunoscutul leaker WalkingCat, care a distribuit un link către Teams Alpha. Pentru a utiliza versiunea respectivă de Teams, necesită un cont Microsoft intern, așa că nu puteți descărca și testa. Acestea fiind spuse, unii oameni au reușit să funcționeze.

Utilizatorul de Twitter Jesse Mikael Järvi pare să fie pus Teams Alpha să lucreze și să împărtășească câteva informații despre asta pe Twitter.

Performanța este mai bună cu #EdgeWebView2 în comparație cu grămada de gunoi Electron. Codul nativ ar fi mult mai bun. #MSTeams #MSTeamsV2 pic.stare de nervozitate.com/1WlQiwLo4c

— Jesse Mikael Järvi (@jessejarvi) 1 martie 2021

Potrivit Järvi, performanța aplicației este mai bună decât versiunea Electron a Teams. Järvi observă că o versiune cu cod nativ ar fi și mai bună, dar asta s-ar putea să nu se întâmple niciodată.

Microsoft are un document despre cum funcționează Teams, inclusiv despre cum este construit pe Electron. Construirea pe Electron permite Microsoft să dezvolte echipe rapid într-un mod care funcționează pe platformă, dar nu este singura modalitate de a vedea aceste beneficii. Acest document are de fapt o captură de ecran care compară utilizarea memoriei aplicației Web Teams și aplicației desktop Teams actuale. Aplicația web folosește mai multă memorie în acest caz, deși acest lucru s-ar putea schimba în versiunile viitoare ale Teams.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Potrivit WalkingCat, aplicația poartă numele de cod Maglev. Nu avem o dată de lansare sau alte detalii despre aplicarea în acest moment. Noua versiune bazată pe web a Teams ar putea înlocui versiunea Electron la un moment dat, dar acestea sunt doar speculații în acest moment.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here