Echipele Microsoft aduc mai multe modificări pentru întâlniri cu aspecte personale, săli de lucru

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are o mulțime de funcții noi pe drum.
  • Primesc sălile de grup, aranjamente personalizate pentru întâlniri video, scene noi în modul împreună și multe altele.
  • Acestea noi funcții, anunțate la Ignite, sunt așteptate să fie lansate în lunile următoare.

Microsoft a lansat oficial astăzi Ignite 20 cu o serie de 2 produse și produse de gama sa de servicii. Una dintre cele mai mari zone de atenție este Microsoft Teams, care are o mulțime de funcții noi pe drum în următoarea luni. Acestea includ lucruri precum sălile de lucru, amenajări personalizate pentru întâlniri video și multe altele.

Setate să sosească „mai târziu în acest an”, aspectele personalizate le permit prezentatorilor să personalizeze aspectul conținutului în timpul unei întâlniri. Într-un exemplu, Microsoft spune că un prezentator ar putea avea fluxul video transpus în fața unei prezentări PowerPoint. Acest lucru se adaugă noilor scene în modul împreună, care le permite participanților să se vadă așezați împreună în camere „virtuale” precum un auditoriu sau o cafenea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dincolo de un control mai mare asupra modului în care să arate întâlniri, participanții la întâlnire se vor putea împărți în curând în grupuri mai mici. Se așteaptă ca săli de lucru să fie lansat în octombrie și vor permite organizatorilor de întâlniri să separe participanții în diferite sesiuni de brainstorming sau de grup de lucru. Prezentatorul se poate deplasa între camere și le poate închide pentru a-i citi pe toți în întâlnirea principală.

Sursa: Microsoft

O funcție de recapitulare a întâlnirii este setată să apară mai târziu în acest an, afișând o înregistrare, transcriere, chat și fișiere partajate de la întâlnire. Asistență pentru webinar va fi lansată, de asemenea, la sfârșitul acestui an, oferind organizatorilor un proces automat de înregistrare a evenimentului, cu o imagine de ansamblu detaliată a implicării participanților.

În acest an, Microsoft intenționează să actualizeze experiența de apelare în Teams cu o vizualizare simplificată. This noua vizualizare va obiectelor de contact, mesageria vocală și istoricul apelurilor pe aceeași pagină. De asemenea, vă permite să inițiați sau să returnați un apel cu un singur clic.

Sursa: Microsoft

Apelurile în colaborare le vor permite lucrătorilor dintr-un birou de asistență IT sau dintr-o linie fierbinte de resurse umane să conecteze o coadă de apeluri la un canal în chip, deschizând posibilitatea lucrătorilor de a partaja informații într-un canal în timp ce preiau. apeluri. Planul de apeluri al echipelor se îndreaptă și în noi țări pe 1 octombrie: Austria, Danemarca, Italia, Portugalia, Suedia și Elveția.

În cele din urmă, Microsoft intenționează, de asemenea, să extindă limita pentru membrii echipei în cursul acestui an. Nu există o dată exactă, dar numărul de membri ai echipei va crește de la 5.000 de membri la 25.000 de membri.

Microsoft are, de asemenea, mai multe rezultate legate de securitate și conformitate, management și multe altele pentru Microsoft Teams. Pentru mai multe, citiți blogul oficial Microsoft Ignite Teams.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here