Aplicațiile Microsoft Teams pentru întâlniri funcționează acum cu iOS și Android

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams acceptă acum aplicații create pentru întâlniri pe iOS și Android.
  • folosirea aplicațiilor Teams pentru întâlniri pentru a integra aplicații directe în întâlniri.
  • Aplicații Teams pentru întâlniri au fost anunțate inițiale în noiembrie 2020.

Microsoft Teams pe iOS și Android funcționează acum cu aplicațiile Teams create pentru întâlniri. Această nouă funcție le permite oamenilor să integreze aplicații directe într-o întâlnire, permițându-le, de asemenea, să lucreze cu aplicația înainte și după o întâlnire. Aceeași funcționalitate a fost anunțată pentru dispozitivele desktop în și acum pe drum spre versiuni mobile ale Teams. Microsoft a anunțat noua funcționalitate într-o postare a comunității tehnologice.

Teams acceptă mai multe aplicații, inclusiv calendare, panouri de idei, sondaje și multe altele. Organizatorii de întâlniri pot adăuga orice aplicație la întâlnire. Participanții pot interacționa apoi cu o aplicație înainte sau după o întâlnire printr-o filă din Teams.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timpul unei întâlniri, oamenii pot interacționa cu aplicațiile printr-un panou, cum ar fi persoane care trimit răspunsuri la un sondaj.

În timp ce utilizatorii iOS și Android pot folosi aplicațiile Teams pentru întâlniri, acestea trebuie să fie configurate de cineva care folosește Teams pe un desktop. Microsoft observă că unele aplicații nu au fost încă configurate pentru dispozitive mobile, deci nu sunt disponibile în acest moment.

Utilizarea aplicațiilor în cadrul întâlnirilor Teams pare a fi o opțiune populară. Microsoft a lansat recent capacitatea de a folosi aplicațiile Team în întâlniri cu utilizatori externi.

Microsoft Teams

Microsoft Teams permite organizatorilor să integreze aplicații în întâlniri. Oamenii pot accesa aceleași aplicații înainte și după întâlniri printr-o filă din aplicație. Teams a acceptat deja caracteristici pentru utilizatorii de desktop, iar funcționalitatea este acum disponibilă pentru Teams pe iOS și Android.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here