Microsoft Teams 2.0 este pe drum și tocmai ne-am uitat mai atent la el

Sursa: Brad Sams / Petri

Ce trebuie sa stii

  • Echipe 2.0 este pe drum.
  • Nu este disponibil publicului.
  • Un bărbat a pus mâna pe o construcție timpurie și a partajat capturi de ecran.

În urma punerii în centrul atenției Windows 11, se pare că avem la orizont sau altă versiune majoră a unui produs Microsoft: Microsoft Teams 2.0. Acesta nu este numele său oficial. Cu toate acestea, este cel mai simplu mod de a vă referi la aplicația explorată recent și discutată public de Brad Sams pe Petri.

Echipe 2.0 nu este disponibil momentan pentru descărcare. Sams, în raportul său, a spus că a putut să încerce o construcție timpurie. De asemenea, a împachetat capturi de ecran pentru a însoți detaliile descoperirilor sale. Iată principalele concluzii:

  • Interfață de utilizare minimalistă
  • Același design general ca Echipe 1.0
  • Nu se poate autentifica cu contul Microsoft 365 (deocamdată)
  • Opțiuni de teme deschise, întunecate, contrast ridicat, sincronizare desktop
  • Echipe 2.0 și 1.0 comenzi de notificare sunt similare

Sursa: Brad Sams / Petri

Când vine vorba de performanță, Sams a remarcat că funcționat bine. Cu toate acestea, având în vedere natura barebone a echipelor sale 2.0 și fapt că aplicația nu a fost blocată cu data săptămânii sau luni de utilizare zilnică, el a remarcat că performanța sa în testele sale ar putea să nu reflecte 2.Calitatea generală de rulare a lui 0. În forma sa de construcție timpurie, relativ goală, Sams a descoperit că avea o utilizare similară a memoriei cu Skype atunci când a fost verificată prin managerul activității.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru o descriere completă a ceea ce este în prezent pe masă cu Teams 2.0, consultați raportul Sams. În ceea ce privește momentul în care poți pune mâna pe experiența actualizată Teams, nu se știe. Rămâne neclar când va deveni disponibilă publicului sau versiunea de previzualizare precum aceasta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here