Microsoft a folosit experiența digitală CES 2021

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Tehnologia Microsoft va alimenta CES 2021.
  • Microsoft și Consumer Technology Association au anunțat astăzi parteneriatul.
  • Microsoft Azure, Teams și Power Platform vor fi folosite pentru a crea experiență completă digitală.

Microsoft și Consumer Technology Association (CTA) au anunțat astăzi că Microsoft este partenerul tehnologic oficial pentru viitorul CES 2021. Instrumentele și serviciile Microsoft vor fi folosite pentru a alimenta primul eveniment digital al târgului anual.

„Este o onoare extremă pentru Microsoft să fie selectată ca partener tehnologic al CTA pentru CES, cel mai influent eveniment tehnologic din lume”, a spus Microsoft într-o postare pe blog care anunță parteneriatul. „Nu vă va surprinde să auziți că aducem soluție Microsoft Cloud, inclusiv Microsoft Azure, Microsoft Teams și Microsoft Power Platform, împreună cu soluții partenere pentru a crea platformă tehnologică pentru evenimentul complet digital care va reuni întreaga comunitate tehnologică globală și fii experiență CES 2021."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft se bazează pe experiența să în schimbarea mai multor evenimente într-un format integral digital anul acesta, ca bonus pentru alimentarea CES 2021. Dincolo de evenimentele sale emblematice, cum ar fi Microsoft Build, Microsoft a colaborat și cu NBA și NFL pentru a genera noi experiențe digitale pe tehnologia sa. Microsoft a ajutat NBA, de exemplu, să aducă digital fani pe teren pentru jocuri în acest an.

„Acum ne adaptăm conținutul la acest format și ne-am transformat dintr-o echipă de producție de emisiuni live într-o rețea de producție de televiziune 24/7, completă cu prezentari live din întreaga lume”, a spus Microsoft. „Această nouă direcție a necesitat colaborare, muncă asiduă și multă umilință."

Această experiență pe care Microsoft intenționează să aducă la CES 2021. Ex poziție, care este cea mai mare anului în domeniul tehnologiei, va începe săptămâna 11 2021. Deoarece acesta este primul eveniment digital la CES, nu este clar la ce să ne așteptăm, dar vom continua să obținem mai multe detalii în următoarele luni.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here