Microsoft discută despre State of Decay 3, prevede un joc online „mult mai mare

State of Decay 2 este un joc de simulare zombi magic, captivant și cu defecte, în care controlul unui grup de supraviețuitori disperați care vor rămâne într-o viață într-o pocalipsă omniprezentă a strigoșilor. Gestionați-vă proviziile, aruncați cranii zombie, îmbunătățiți-vă baza și, în cele din urmă, supraviețuiți.

State of Decay 2 nu a fost continuarea mare și îndrăzneață pe care mulți fani așteaptă să vină de la primul joc. Deși simularea a fost mult mai profundă și multe dintre sistemele sale de bază au fost extinse în moduri uriașe, jocul general a fost destul de dur și a prezentat doar multiplayer găzduit de client, care este notoriu întârziat pe distanțe lungi.

Avanză rapid până la E3 2018, unde Microsoft a anunțat că onează studioul în totalitate. Lucrul ca entitate independentă a împiedicat Undead Labs și Microsoft să colaboreze mai strâns în ceea ce privește resursele, bugetare, angajarea și așa mai departe, dar sub același acoperiș, Undead Labs ar trebui să aibă nevoie de resurse pentru a construi resurse. o au fanii State of Decay. visat. Și astăzi, Microsoft a confirmat interesul pentru construirea State of Decay 3.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vorbind cu EggPlante, liderul Microsoft Studios, Matt Booty, a discutat despre examinarea Undead Labs, confirmând câteva detalii despre următoarea iterație a acestui francize extrem de promițătoare.

„Când am început să lucrăm la State of Decay, aveam un joc mult mai mare, un joc online mult mai persistent și știu că Undead Labs va ajunge acolo în cele din urmă, dar aducându-le în familia Microsoft, cred că sunt capabili. să accelerăm asta și să nu ducem acolo mai devreme, ceea ce este grozav."

„În cazul Laboratoarelor Undead, nu dorim absolut să facem State of Decay 3. Acesta este un obiectiv clar. Studioul respectiv va avea o altă incubație, vor lucra la unele lucruri, dar aceasta este o echipă State of Decay 3."

State of Decay 2 va prelua cel puțin două expansiuni majore de conținut ca parte a permisului de joc al, atâta timp câte modificările continue pentru a-și face performanța și latența multiplayer. După aceea, cred că este corect să ne așteptăm la un titlu State of Decay mult mai mari, care profită de utilizarea deplină a serverelor dedicate Microsoft, precum și expertiza tehnologică și resursele Redmond.

cumpărați State of Decay 2 din Microsoft Store pentru 29 USD.99, complet cu jocul multiplatform între PC și Xbox și suport Xbox Play Anywhere. Este disponibil și ca parte a Xbox Game Pass pentru 9 USD.99 pe luna.

Vezi la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here