Creșterea Microsoft Tag depășește pragul de două miliarde

Microsoft Tag anunțat că peste două miliarde de etichete au fost tipărite de la lansarea sistemului de coduri de bare 2D în ianuarie 2009. Au fost create peste 100.000 de conturi de etichete, iar din august, etichetele au fost folosite în peste 100 de milioane de numere de reviste.

Nu prea ponosit pentru pătratul colorat.

Aaron Getz, director general al Microsoft Tag, a declarat,

„Consumatorii adoptă rapid smartphone-urile, ceea ce deschide un nou canal de marketing pentru afacerile pricepute. Microsoft Tag oferă lumea și furnizorii lor o modalitate puternică de a implica acest set în creșterea consumatorilor conectați și de a crea experiențe captivante care conectează lumea digitală de fizică."

Etichetele Microsoft sunt un fel de coduri de bare care conectează aproape orice telefonul tău Windows. Când scanați o etichetă utilizată aplicația gratuită Tag Reader de pe Windows Phone, aceasta va deschide automat pagina web, va adăuga o persoană de contact pe telefon, va afișa un mesaj sau va forma un număr.

Urmăriți pauza pentru comunicarea presă completă a Microsoft și puteți găsi mai multe informații despre etichete pe site-ul Microsoft Tag.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

REDMOND, Wash. — Oct. 26, 2010 — Microsoft Tag a anunțat astăzi date impresionante despre tendințe pentru a demonstra creșterea exponențială a tehnologiei sale de coduri de bare 2-D, lider în industrie:

•  1 miliard de etichete au fost tipărite în ultimele patru luni, ceea ce duce la 2 miliarde de etichete tipărite de la lansarea din ianuarie 2009.

•  Numărul utilizatorilor de etichete a crescut de trei ori de la ieșirea din versiunea beta în mai; numărul de etichete scanate a crescut de patru ori în aceeași perioadă de timp.

•  Până în prezent, au fost create peste 100.000 de conturi Tag pentru a adăuga experiențe digitale interactive la campaniile de publicitate și marketing ale activității.

•  Din august, Tag a fost folosit în peste 100 de milioane de numere de reviste.

•  În cea mai mare campanie de coduri de bare cunoscută până în prezent, Allure a avut 450.000 de scanări utilizate, Microsoft Tag pentru ediția sa anuală Free Stuff Giveaway din august.

„Consumatorii adoptă rapid smartphone-urile, ceea ce deschide un nou canal de marketing pentru afacerile pricepute. Microsoft Tag oferă lumea și furnizorii lor o modalitate puternică de a implica acest set în creșterea consumatorilor conectați și de a crea experiențe captivante care conectează lumea digitală de fizică”, a declarat Aaron Getz, director general al Microsoft Tag. „Cu Tag, companiile pot construi scenarii convingătoare pentru a cumpăra pentru a stimula implicarea și reținerea, pot măsura cu ușurință eficacitatea campaniilor lor și pot explora noi oportunități de comercializare pentru produsele lor.”

O gamă largă de deschidere dintr-o mare varietate de industrii au implementat Tag, inclusiv Canon Inc., HMS Host Corp., Jones Apparel Group Inc., Kellogg Co., Kraft Foods Inc., Proctor & Gamble, Razor SUA, Simmons Bedding Company, Simon & Schuster Inc. și Toyota Motor Sales U.S.A. Inc. Lansat inițial în 2009, impulsul Tag a crescut de ianuarie atunci când a ieșit din versiunea beta în mai, vânzarea și furnizarea lor utilizând Tag în eforturile lor online, tipărite, în aer liber, de vânzare cu amănuntul și de difuzare pentru a implica profund consumatorii cu o gamă largă de conținut digital.

Publicare în special a înregistrat un mare succes cu o mare varietate de utilizări a etichetelor în multe scenarii editoriale și publicitare diferite. Nellymoser Inc., un lider al industriei în furnizarea de campanii de marketing interactive la cheie la cheie pentru utilizatorii de telefoane mobile, a realizat recent un studiu modul în care editorii de reviste, editorii și agenții de publicitate au adoptat

coduri de bare 2-D. Studiul, care va fi lansat la începutul lunii noiembrie, a constatat că etichetele Microsoft au fost folosite mai mult de 80% din timp în peste 100 de reviste care conțineau campanii de coduri de bare 2D în conținut publicitar sau editorial.

„Pe baza cercetărilor noastre, Tag este în prezent tehnologia de coduri de bare 2-D preferată de industria editorială cu o marjă largă”, a declarat John Puterbaugh, fondator și CEO al Nellymoser. „Proiectul este atât de important în industria editorială, Microsoft Tag este liderul clar ca cod QR de ultimă generație.”

Mai multe informații despre modul în care Microsoft Tag poate alimenta marketingul digital sunt disponibile la //tag.microsoft.com. Oamenii pot urmări comunitatea Tag pe Facebook la //www.Facebook.com/microsofttag sau pe Twitter la //www.stare de nervozitate.com/microsofttag.

Fondată în 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii și soluții care ajută oamenii și companiile să-și realizeze întregul potențial.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here