Microsoft Surface oct. Evenimentul din 2, 2018: Surface Laptop 2, Pro 6 și Studio 2

Astăzi, se așteaptă ca Microsoft să anunțe actualizări ale gamei sale actuale de PC-uri Surface, inclusiv un nou Surface Laptop 2, un nou Surface Pro 6 și un nou Surface Studio 2. De asemenea, pot fi anunțate câteva știri despre software, servicii și poate chiar jocuri, precum și câteva accesorii. Anunțul ar trebui să dureze aproximativ o oră.

Microsoft nu transmite în direct evenimentul, așa că, dacă doriți să știți ce se întâmplă în timp real, asigurați-vă că urmăriți blogul nostru live începând cu ora 16:00 ET / 13:00 PT. Suntem pe teren în New York, acoperind evenimentul toată ziua. Avem, de asemenea, o cameră de chat comunitară pentru a putea petrece timp și a discuta cu alții.

Această pagină este destinația ta pentru noul nostru blog și flux live al evenimentului Surface din 2 octombrie Microsoft. Iată tot ce trebuie să știți!

Microsoft's 2 octombrie 2018, eveniment Surface

  • Cand: marți, 2 octombrie la 13:00 PT / 16:00 ET / 21:00 BST / 1:30 AM IST. Găsește-ți ora exactă cu craitorul nostru de eveniment.
  • Ce se întâmplă: Citiți tot ce vă așteptăm la postarea evenimentului hardware de la Microsoft din 2 octombrie pentru detalii.
  • Unde să urmărești: Nu există un flux live al evenimentului (dar putem posta fotografii).

Windows Central live blog

Chat comunitar Windows Central

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here