Microsoft Surface Hub este un nou dispozitiv 4K cu Windows 10 de 84 de inchi

Microsoft a folosit astăzi evenimentul de presă Windows 10 pentru a prezenta un dispozitiv hardware complet nou pentru Windows 10. Microsoft Surface Hub este un dispozitiv cu ecran tactil de 84 de inchi cu un afișaj 4K. Dispozitivul ar părea a fi o nouă versiune a produselor Microsoft Perceptive Pixel, dar sub marca Surface

Pe lângă un computer cu Windows 10, Microsoft Surface Hub conține o serie de alte caracteristici hardware, inclusiv senzori, camere, microfoane, difuzoare, NFC și Wi-Fi. Le permite utilizatorilor să facă lucruri precum efectuarea unui apel, deschiderea tablei albe, conectarea dispozitivului personal.

Proprietarii pot folosi un stilou pentru a scrie direct pe ecranul Surface Pro Hub. Utilizatorul poate să apuce și să mute elemente de pe ecran, să se deplaseze în spațiul tablei albe, să deschidă modele 3D, să mărească și să mărească în jurul modelului respectiv și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dispozitivul va permite partajarea de table albe, prezentări și multe altele. Utilizatorii pot ajuta fără dispozitivele conectate, atât fir, cât și prin cablu. Ei pot manipula conținutul, care se reflectă ulterior pe dispozitivele lor originale. Din păcate, încă nu se știe când va fi lansat Microsoft Surface Hub și nici prețul său, care nu așteptăm să fie destul de mare.

Rămâneți pe fază, deoarece vom continua să postăm informații despre evenimentul de presă Windows 10. Pentru a vedea totul în direct, nu uitați să nu se alăture pe liveblog!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here