Se pare că Microsoft Surface Hub 2X a fost întârziat și este posibil să nu fie livrat niciodată

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Surface Hub 2X este întârziat semnificativ și poate fi anulat conform unui nou raport.
  • Surface Hub 2X este versiunea Surface Hub 2 setată pentru a regla sau versiunea sistemului de operare Windows Core.
  • Dezvoltarea sistemului de operare Windows Core ar putea fi cauza întârzierii și a potențialei anulări a Surface Hub 2X.

Viitorul Surface Hub 2X al Microsoft este întârziat semnificativ și poate anulat, conform unui nou raport al lui Petri. Potrivit lui Brad Sams de la Petri, rapoartele conform celor familiarizați cu planurile companiilor indică faptul că Surface Hub 2X este cel puțin întârziat și ar putea să nu fie livrat niciodată. Sursele Sams indică, de asemenea, sistemul de operare Windows Core, sistemul de operare care alimentează Surface Hub 2X, ar putea dura mai mult decât să aștepte, să contribuie potențial la întârziere.

În anul decembrie trecut, editorul nostru senior Zac Bowden a verificat starea de pe Surface Hub 2. În acel raport, Bowden afirmă că versiunea sistemului de operare Windows Core care a fost creată specială pentru Surface Hub 2X, cu nume de cod Aruba, este anulată. Bowden a adăugat că Surface Hub 2X va fi livrat cu Windows 10X, deși Microsoft ar putea să nu se refere la ca Windows 10X atunci când este pe Surface Hub 2X.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Surface Hub 2X este varianta de sistem Windows Core a celei de-a doua generații de Surface Hub a Microsoft. Surface Hub 2X a fost prezentat-un videoclip de Microsoft cu multă fanfară. În special, acel videoclip lipsește acum din postarea de blog care anunță Surface Hub 2. De fapt, Microsoft pare să fi eliminat toate activele și mențiunile despre Surfacae Hub 2X din postarea de blog.

Sams a contactat Microsoft cu privire la dispozitiv și a primit un răspuns care nu se adresează în mod direct dacă Surface Hub 2X a fost anulat sau amânat. În schimb, se concentrează pe versiunea de 85 de inchi a Surface Hub și pe o actualizare a sistemului de operare pentru Surface Hub.

Avem un dialog continuu cu clienții noștri pe Hub și lucrăm pentru a alinia foaia de parcurs pentru a satisface cel mai bine nevoile acestora. Principalele două priorități pentru Hub în 2020 sunt implementarea dispozitivului de 85" și lansarea unei actualizări a sistemului de operare care include multe funcții de top pe care solicitări le-au solicitat la lansarea Surface Hub 2S, inclusiv dezvoltarea integrării IT, a capacităților de implementare și de gestionare fără costuri pentru toți. versiunea 1 Hub-uri și dispozitive Hub 2S. Vom avea mai multe de împărtășit în lunile următoare.

Sams raportează dezvoltarea sistemului de operare Windows Core ar putea fi cauza lansării Surface Hub 2X. lucru se aliniază, cel puțin parțial, cu raportul nostru de anul trecut referitor la Surface Hub 2X. Încă nu am auzit de la Microsoft despre Surface Hub 2X anul acesta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here