Microsoft Surface Hub 2S poate rula acum Windows 10 Pro sau Enterprise

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Surface Hub 2S poate instala acum Windows 10 Pro sau Enterprise.
  • Trecerea la Windows 10 Pro sau Enterprise transformă Surface Hub 2S într-un computer mai tradițional.
  • Surface Hub 2S poate continua să folosească dispozitivul cu versiunea actuală de Windows.

Surface Hub 2S de la Microsoft poate instala acum Windows 10 Pro sau Enterprise. Noua opțiune de configurare pentru Surface Hub 2S modifică dispozitivul de la a fi o piesă hardware centrată pe întâlniri, îndreptându-se în schimb către un PC mai tradițional cu Windows 10. Instalarea Windows 10 Pro sau Enterprise este opțională și o configurație pe care Microsoft a promis-o anul trecut.

Surface Hub 2S este livrat cu un sistem de operare pe care Microsoft îl numește Windows 10 Team. Este optimizat pentru întâlniri, este securizat și acceptă funcții precum „Urcare și utilizare”, care îl fac ideal pentru sălile de conferințe. Dacă oamenii nu au nevoie de un Surface Hub 2S pentru întâlniri sau setări care au nevoie de acea versiune de Windows, acum pot trece la Windows 10 Pro sau Enterprise. Acest lucru transformă Surface Hub 2S într-un PC tradițional cu un ecran de 50 de inchi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă un Surface Hub 2S este comutat la Windows 10 Pro sau Enterprise, acesta câștigă capacitatea de a instala aplicații din afara Magazinului Microsoft, inclusiv aplicații Win 32 și x64. De asemenea, câștigă Microsoft Defender ATP, suport Windows Hello, suport pentru orice accesoriu USB compatibil cu Windows 10 și modul chioșc. Pierde, totuși, și unele opțiuni, inclusiv „Urmează și folosește” și interfața optimizată pentru întâlniri.

Microsoft are o diagramă și detalii care defalcă diferențele dintre rularea diferitelor versiuni de Windows pe Surface Hub 2S pe site-ul său web.

În timp ce modul Kiosk nu înlocuiește interfața optimizată pentru întâlniri care este livrat cu Windows 10 Team, oferă opțiuni de personalizare care ar putea face Surface Hub 2S mai utilizabil în diferite setări în timp ce rulează în continuare Windows 10 Pro sau Enterprise.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here