Microsoft Surface Duo observat în sălbăticie cu posibilitate bliț frontal

Sursa: Israel Rodriguez

Ce trebuie sa stii

  • Dispozitivele Surface Duo sunt acum în mâinile mai multor angajați Microsoft.
  • Un prototip a fost depistat în transportul public.
  • Se pare că dezvăluie un nou senzor bliț frontal lângă obiectivul unei singure camere.

Surface Duo de la Microsoft va veni în curând. De fapt, am auzit că s-ar putea lansa mai devreme decât era de așteptat și că Microsoft distribuie acum dispozitive Surface Duo mai multor angajați interni la Microsoft, încurajând-i să folosească și să testeze produsul. Drept urmare, vom începe să vedem mai mulți oameni cu Surface Duo în sălbăticie, iar primul nostru dispozitiv a fost deja depistat.

Fotografia pare să prezinte ceea ce pare a fi un nou bliț frontal care nu era acolo pe prototipul original care a fost arătat lumii în octombrie. Dacă este un bliț, acest lucru confirmă probabil că Surface Duo nu va avea un senzor de cameră orientată spre spate și că singura cameră frontală va fi tot ceea ce sunt Duo.

De ce nu-mi pasă dacă camera Surface Duo este proastă

Încă nu am primit detalii despre senzorul camerei Surface Duo, dar mulți sunt îngrijorați că nu va fi suficient de bun pe o piață în care majoritatea telefoanelor vin cu doi, trei, chiar patru senzori de cameră. Este posibil ca un singur senzor de pe Surface Duo să fie suficient de bun, dar este puțin probabil să fie acolo cu iPhone sau Pixel.

Ce părere aveți despre configurarea camerei Surface Duo? Spune-ne în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here