Studiul Microsoft arată cum munca de la distanță poate afecta negativ colaborarea

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a publicat un studiu care detaliază potențialele dezavantaje ale lucrului de la distanță.
  • Concluziile studiului au arătat că colaborarea între grupuri a scăzut cu aproximativ 25% în rândul angajaților Microsoft.
  • Potrivit cercetătorilor, ar putea sugera că munca de la distanță are un impact negativ asupra inovației și productivității.

Microsoft are o cercetare proaspătă privind munca la distanță prin noul său studiu, intitulat „Efectele muncii de la distanță asupra colaborării între lucrătorii din domeniul informației.„Acest studiu evidențiază potențialele dezavantaje ale lucrului la distanță.

Datele pentru formularea concluziilor studiului sunt ample. „Aici, folosim date bogate despre e-mailurile, calendarele, mesajele instantanee, apelurile video/audio și orele săptămânale de lucru ale a 61.182 de angajați Microsoft din SUA în primele luni ale anului 2020 pentru a estima efectele cauzale ale lucrului de la distanță la nivelul întregii firme asupra colaborării și comunicare”, spune rezumatul, arătând cât de multă informație a intrat în rezultate.

În ceea ce privește cercetarea menționată, acestea prezintă o imagine negativă a efectelor muncii la distanță în ceea ce privește comunicarea și colaborarea. Colaborarea între grupuri a scăzut cu aproape 25% (comparativ cu munca la fața locului), echipele devenind mai sechestrate și izolate. În plus, Microsoft a menționat o scădere a structurii organizaționale dinamice, noii colaboratori fiind adăugări mai rare și colaboratorii există nefiind eliminate la ratele pre-pandemie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timp ce conexiunile în cadrul echipelor existente au devenit mai puternice ca urmare a faptului că munca de la distanță a devenit o parte majoră a operațiunilor Microsoft, concluziile generale ale studiului indică faptul că inovația și productivitatea pot fi înăbușite de schimbare. Cu toate acestea, studiul este, de asemenea, pe deplin conștient de fapt că datele concrete privind impactul muncii la distanță ar putea dura ani până se materializează și că companiile ar putea găsi încă mijloace pentru a se asigura că munca la distanță se potrivește așteptările. pre-pandemie.

Acest studiu este ceea ce unii ar putea descrie ca fiind departe de celelalte date recente ale Microsoft privind munca la distanta, care a fost criticata ca o reitera de auto-felicitare a cunoștințelor comune.

Dacă sunteți interesat să aflați despre alte studii Microsoft, citiți timpul în care compania a folosit cercetările pentru a confirma că lucrătorii au nevoie de pauze.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here