Magazinul Microsoft are nevoie de o insignă de verificare a editorului, cum ar fi Twitter,

Sursa: Windows Central

Magazinul Microsoft a fost mult timp subiectul ridicolului la începuturile sale, în Windows 8 zile. În primul rând, a fost lipsa aplicațiilor de calitate. Apoi, a fost lipsa de calitate - ei bine, orice. Platforma pe care o folosește Microsoft Store pe Windows încă nu este potrivită pentru scop, cu funcții de căutare slabe, mecanisme de livrare a conținutului greșite și un val de crApp-uri inutile care există doar pentru a umfla cifre. Cu toate acestea, există posibilitatea de a obține acest tunel foarte lung, dureros și mizerabil.

Cu Windows 11, Microsoft reînnoiește în sfârșitul magazinului, complet cu o nouă interfață de utilizare și sisteme de backend actualizate. Microsoft face, de asemenea, curți dezvoltatori de aplicații pe PC, oferindu-le până la 100% din venituri pentru prima dată, într-o mișcare mondială care sfidează atât iOS, cât și Google Play.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, ciudat schimbări pozitive, rămân într-un mare elefant bătrân în camera virtuală: acelea aplicate shovelware. De la resturile Windows 8 până la conținutul piratat, Microsoft Store este un pustiu de conținut cu adevărat îngrozitor care ar trebui evitat cu orice preț, pentru majoritatea oamenilor. Deci, care ar fi soluția evidentă rapidă pentru rezolvarea acestei probleme?

O insignă verificată pentru magazinul de aplicații!

Sursa: Windows Central

Nu sunt nicidecum un designer grafic, dar o machetă rapidă în Photoshop arată cum ar putea arăta o insignă verificată. Vă place sau nu Twitter, insigna verificată a devenit un simbol al autenticității recunoscute la nivel global, iar Microsoft ar trebui să ia în considerare acest lucru cu seriozitate aici.

Acest articol este de fapt inspirat de un tweet de la @ALumia_Italia pe Twitter, care a reflectat ceva la care eu și mulți alții din comunitate ne-am gândit de mult timp. De ce Microsoft nu are o insignă de editor verificată în magazinul său? I-ar informa foarte ușor Acest lucru pe lucru ce cuprinde a îndeplinit un nivel de bază de calitate, informând, de asemenea, utilizatorii care au aplicații sunt de fapte, mai degrabă decât falsuri care ar putea fi autentice în anumite moduri.

Dragă Microsoft, deoarece eliminarea aplicațiilor false este prea dificilă, cum rămâne cu adăugarea numelui editorului sub numele aplicațiilor?? Și ce zici de o insignă albastră verificată pentru cele mai cunoscute aplicații (cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter, Youtube etc.)? poza.stare de nervozitate.com/gDLfp2irAz

— Aggiornamenti Lumia (@ALumia_Italia) 3 iulie 2021

O insignă verificată pentru Microsoft Store nu ar rezolva toate problemele pe care le are încă magazinul, cum ar fi curatarea slabă, instrumentele de căutare slabe, filtrarea proastă și, în general, calitatea scăzută, dar ar ajuta la evidențierea aplicațiilor de calitate care există în vitrină. Dacă într-adevăr, există suficiente aplicații demne de a primi o insignă.

Desigur, ar trebui să existe un proces de verificare pentru cum și cine este verificat. Ultimul lucru pe care Microsoft va dori probabil să-l facă acest lucru să înstrăineze dezvoltatorii independenți mai mici. Aș susține că atât firmele mai mari, cât și creatorii independenți care îndeplinesc un nivel de bază de calitate ar trebui să fie eligibili pentru o insignă. MyTube! rămâne cea mai bună experiență YouTube din categoria Windows, în ciuda eforturilor depuse de Google pentru a împiedica Windows să aibă o experiență YouTube tactilă nativă. Alte echipe mai mici, cum ar fi Finebits și Silicon Benders, fac, de asemenea, aplicații grozave pentru Microsoft Store. Și apoi, de, există munți de jocuri pentru PC de înaltă calitate care ajung în magazin în ultimul timp, datorită Xbox Game Pass.

Nici un glonț de argint, dar e ceva

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Având în vedere că Windows 11 va ajunge probabil pe sute de milioane de dispozitive în viitorul apropiat, repararea imaginii Magazinului Microsoft ar trebui să fie o prioritate pentru marele M. Microsoft a irosit o cantitate imensă de potențial aici până acum, iar calitatea magazinului rămâne un subiect controversat. Așa argumenta Xbox Game Pass pe PC este cu siguranță blocat de sistemele teribile de gestionare a conținutului Windows, având în vedere că nu puteți modifica cu ușurință jocurile, titlurile bazate pe containere vin cu limitări și erori și sunt adesea actualizate pe o cadență mai lentă. decât frații lor Win32 Steam.

Windows 11 experiență tactilă are nevoie, iar eforturile Microsoft de a construi tablete bazate pe ARM ar putea ajuta să aibă companii în arena mobilității. Problema este că oamenii se așteaptă la experiențe de aplicații native pe tabletele lor și, în fața puterii Google Play și a Magazinului de aplicații iOS, Magazinul Microsoft din Windows 11 este ca o șosetă veche care ți-a căzut pe spatele comode. Uitat și puțin mirosit.

Cu Windows Phone Rudy Huhn gestionând magazinul din față și un accent mai mare pentru a crea experiența Windows în general, conducând Panos Panay, cred că Microsoft Store are șanse mai mari decât oricând să arate potențialul neglijat. Ce crezi? Dați în comentarii, să vorbim.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here