Microsoft Store oferă credit de 100 USD; pur și simplu schimbă dinozaurul tău Windows XP (doar SUA și Canada)

Anunțăm de ceva timp zilele la sfârșitul Windows XP și dacă nu intenționați să faceți upgrade la un sistem de operare nou și strălucitor, atunci suntem puțini pierderi ce să mai spunem. Microsoft, pe de altă parte, are încă un truc în mânecă; sunt dispuși să plătească un credit de economii instantanee de 100 USD dacă schimbi mașina dvs. Windows XP există.

Oferta este disponibilă pentru cetățenii din Statele Unite (inclusiv Puerto Rico) și Canada; din păcate, ceilalți cititori fideli ai noștri vor trebui să găsească un alt stimulent pentru a renunța la Windows XP (deși, există destul de multe motive pentru a vă muta). Pur și simplu aduceți mașina dvs. Windows XP există într-un magazin Microsoft sau utilizați-l pentru a face o bună calitate de pe site-ul web al companiilor pentru a fi eligibil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ar trebui să reținem că oferta este disponibilă numai pentru PC-uri cu un preț de 599 USD sau mai mult, ceea ce, sincer, este încă o ofertă uimitoare. Pe lângă creditul de 100 USD oferit, Microsoft include 90 de zile de asistență premium gratuită, unde puteți apela pentru orice nevoie de legătură cu noul computer.

Unele dintre computerele noastre preferate care se situează peste prețul de 599 USD sunt Surface Pro 2, Lenovo ThinkPad YOGA, Dell XPS 12, Acer Aspire V7, ASUS Zenbook și Lenovo IdeaPad YOGA.

Dacă vă îngrijorează transferul tuturor datelor dvs. de pe Windows XP existent pe o mașină Windows 8 nou-nouță - nu vă faceți griji. Microsoft a colaborat cu Laplink pentru a oferi o migrare simplă și gratuită a datelor pentru fotografiile, videoclipurile, muzica și fișierele dvs.

După 8 aprilie 2014, toată asistența se va încheia pentru Windows XP, inclusiv actualizări reglementate și corecții de securitate. Vă îndemnăm să actualizați acum, înainte ca mașina dvs. să devină vulnerabilă.

Mai rulezi Windows XP – Y U NO MOVE ON?

Sursa: Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here