Microsoft: Încă nu există planuri pentru conținutul sau continuarea viitorului „Halo Wars 2

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Halo Wars 2 este o strategie în timp real plasată în seria de împușcături SF de la Microsoft.
  • Microsoft a acuzat anterior munca pe Halo Master Chief Collection pentru lipsa actualizărilor Halo Wars 2.
  • Astăzi, Microsoft a reiterat că nu are gând să revină la Halo Wars 2.

Halo este o franciză de jocuri video de miliarde de dolari pentru Microsoft, care a cunoscut mult succes recent cu lansări pe Steam și Xbox Game Pass pentru PC. Microsoft se pregătește să lanseze Halo Infinite la sfârșitul acestui an, după o întârziere prolifică vara trecută. Dar există un alt joc Halo în listă care a căzut puțin pe margine în ultimii ani.

Halo Wars 2 a fost lansat în 2017 cu o cantitate decentă de laudă, pentru o poveste distractivă cu răufăcători grozavi și o gamă largă de moduri online. Jocul a primit, de asemenea, un DLC bine primit cu un mod în stil Horde, complet cu beat-uri suplimentare de campanie. Dincolo de asta, jocul nu s-a bucurat de cel mai bun suport din partea Microsoft de-a lungul anilor, în ciuda faptului că are o bază de fani pasionați.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Microsoft

În 2019, fanii au început chiar și o petiție pentru actualizări suplimentare ale jocului, iar Microsoft a răspuns spunând că se concentrează în întregime pe Colecția Master Chief. Microsoft a mai spus apoi că îl poate revedea în viitor. Într-o actualizare pe site-ul web Halo Waypoint, Halo dev 343i a reiterat că nu are planuri pentru continuarea sau actualizările pentru universul Halo Wars în acest moment.

Ne străduim întotdeauna să fim deschiși, cinstiți și transparenți cu comunitatea noastră și știm că mulți dintre voi așteptați, întrebați și sperați la știri despre viitorul Halo Wars 2. Dorim să recunoaștem că v-am auzit și să ne asigurăm că știți că acest feedback și aceste subiecte sunt într-adevăr aduse persoane potrivite din studio pentru evaluare ulterioară. În trecut, am observat că echipa de publicare s-a concentrat pe deplin pe MCC și nu aveam planuri de a reveni la Halo Wars 2. Acum, cu toate titlurile de pe PC, am văzut că aceste întrebări apar din nou, deși echipa de publicare 343 încă lucrează la mai mult conținut sezonier MCC, împreună cu o varietate de funcții și posibilitatea de a-și dori suplimentare. Nu este întotdeauna ușor să fii deschis și transparent – ​​​​mai ales atunci când așteptăm că nu este un răspuns la care comunitatea vrea să-l audă – dar vrem să vă explicăm clar: 343 Industries nu are planuri pentru alte Halo Wars. 2 lucrări, inclusiv actualizări de conținut, corecții de echilibru, aducerea titlului pe alte platforme sau un joc nou din serie. Cu toate acestea, vom continua să monitorizăm jocul și să ne asigurăm că totul funcționează conform așteptărilor.

Da, am folosit cuvântul „în” pentru că este adevărul – de astăzi, nu există niciun plan ca echipa de dezvoltare să se implice din nou cu Halo Wars 2 și nu lucrăm la un nou joc din seria în acest moment. Dar, în mod specific, nu vom spune niciodată niciodată, pentru că, ei bine, cine știe ce poate aduce viitorul.

Vestea va veni ca o lovitură pentru cei care au rămas pasionați de joc, sperând la actualizări, ajustări ale echilibrului și remedieri de erori. Din păcate, se pare că nu le primim acum sau în viitor.

Microsoft este încă în mod clar interesat de genul de strategie în timp real, cu Age of Empires IV la orizont și popularitatea renașterea în franciză în general. Ar putea dezvolta Microsoft Age of Empires World's Edge să preia Halo Wars în viitor? Deocamdată nu putem decât să visăm.

Mulțumim lui Unikraken pentru pont.

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here