Microsoft dorește un viitor incluziv cu noul curriculum de rezistență la tehnologie

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft și-a lansat un program oficial de rezoluție tehnologică.
  • Cursul a fost pilotat în 2020 la 190 de universități.
  • Microsoft și-a împărțit modulele de învățare în trei grupuri generale care au o asemănare categorică izbitoare cu „Improvize”. Adapta. A depasi.„Meme macro imagine.

Microsoft știe că diversitatea și includerea sunt domenii care necesită dezvoltare în continuare în domeniul tehnologiei, de aceea a lansat un set de instrumente „Creștere și rezistență în tehnologie”. Ceea ce face această nouă ofertă Microsoft Learn este să vă înveți despre cum să faci față adversității și să învingi îndoiala de sine, printre alte subiecte similare.

„Obiectivele noastre sunt de a ajuta la introducerea unei noi și diverse generații cu abilități tehnice și de rezistență necesare pentru a avea un impact mare în lume”, se spune în postarea blogului la Microsoft. „Ne propunem să construim un viitor mai incluziv prin promovarea încrederii, rezilienței și a sentimentului de apartenență la toate industriile."

Acest sentiment de apartenență începe cu individ, conform Microsoft, de aceea a înființat această serie de mini-cursuri menite să învețe oamenii abilități de care au nevoie pentru a supraviețui nu numai în domeniul tehnologiei, ci și în viață. Cursurile abordează, de asemenea, subiecte precum microagresiunile, în cazul în care acestea ar putea să fiți educat acestea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din cei peste 1.200 de studenți pentru care acest curriculum a fost testat pilot în 2020, Microsoft a declarat că „97% dintre aceștia au declarat că acest [curriculum a avut un impact profund învățând-le abilități pe care le pot aplica imediat în școală și în viață."

puteți consulta programul complet la Microsoft Learn. Sunt multe module și probabil că va trebui să aloci peste o duzină de ore pentru a le finaliza pe toate, pe baza estimărilor de timp ale Microsoft. Cursurile sunt organizate pe trei principii: „Recunoașteți disconfortul, stabiliți strategii de soluții și pivotați și persistați”, care sună similar ca mesaj cu o anumită meme a lui Bear Grylls.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here