Microsoft își împărtășește viziunea asupra viitorului cu ecrane mai subțiri și gadget-uri interesante

Microsoft a lansat un nou videoclip pe contul său orientat spre muncă pentru a-și împărtăși viziunea despre viitor. Este vorba despre afișaje masive, subțiri, holograme și gadgeturi interesante și conectate. Există chiar și o tabletă în formă de carte.

Este o privire interesantă asupra modului în care compania vede tehnologia având într-adevăr un impact asupra vieții a milioane de oameni, precum și asupra modului în care astfel de progrese nu par a fi exagerat sau ceva extras dintr-un film SF recent. Avem deja dispozitive portabile inteligente, ecrane mai subțiri și începuturile AI și hologramelor, precum și un sistem de operare unificat, Windows 10.

Desigur, sunt multe obstacole de depășit înainte de a realiza multe dintre lucrurile arătate în prezentare. Cu toate acestea, Microsoft încearcă să fie primul în atingerea acestor obiective. Tehnologia HoloLens a companiei este un exemplu perfect al companiei care caută modalități de a depăși granițele tehnologiei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dar uitați-vă la videoclip și vedeți cum ar putea arăta viitorul cu progresele realizate în tehnologia disponibilă astăzi. Care este partea ta preferată? Realitate crescută fără căști sau afișaje masive? Spune-ne în comentarii.

Sursa: YouTube, Microsoft Productivity Vision

Mulțumesc pentru sfat varunpatrick!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here