Microsoft Search va putea în curând să cauți anumite întâlniri cu Microsoft Teams

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Întâlnirile Microsoft Teams vor putea fi căutați în curând pe baza celor spuse de participare.
  • Funcția va funcționa cu întâlniri înregistrate pe OneDrive sau SharePoint care au activată transcrierea live.
  • Noua funcționalitate de căutare ar putea ajunge de a îndată ce luna aceasta, dar aceasta poate fi modificată.

Microsoft Teams poate transcrie întâlniri pe măsură ce se întâmplă. Funcționalitatea facilitează urmărirea în direct și oferă, de asemenea, o transcriere completă a întâlnirii pentru revizuire ulterioară. În curând, veți putea folosi Microsoft Search pentru a găsi anumite întâlniri pe baza celor spuse de participanți.

Caracteristica apare pe foaia de parcurs Microsoft 365. Ar putea fi lansat luna aceasta, dar date de pe foaia de parcurs pot fi modificate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată descrierea funcției de la Microsoft:

Pentru o întâlnire Teams care a fost înregistrată în OneDrive și SharePoint și care a fost, de asemenea, transcris live în timpul întâlnirii, acum puteți căuta în Microsoft Search pentru a găsi fișierul de înregistrare a întâlnirii pe baza transcripției.

Posibilitatea de a căuta o întâlnire pe baza celor spuse va face mult mai ușor să găsiți citate sau detalii specifice. Intrarea în foaia de parcurs Microsoft 365 menționează în mod specific doar Teams pentru desktop.

Transcrierea live funcționează momentan numai cu întâlniri programate Teams, dar asistență pentru întâlniri neprogramate ar putea ajunge de îndată pe luna iulie.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să transcrieți întâlnirile pe măsură ce se poate scrie și puteți crea o tranșă pentru revizuire ulterioară. În curând, veți putea căuta prin anumite înregistrări ale întâlnirilor Microsoft Search pe baza a ceea ce s-a spus într-o întâlnire.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here