Microsoft a punctat U.S. Contract cu armata pentru producerea caștilor de realitate augmentată

În imagine: HoloLens 2 de la Microsoft, adaptat pentru utilizarea armatei și soldaților SUA.Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a câștigat un contract pentru producerea de realitate sporită pentru SUA.S. Armată.
  • Contractul ar putea aduce Microsoft până la 21 de dolari.88 de miliarde în 10 ani.
  • Acesta este cel mai recent dintr-o serie de contract pe care Microsoft le-a semnat cu SUA.S. militar.

Actualizați: De asemenea, Microsoft a confirmat și a publicat știrile în sine.

Potrivit CNBC, Pentagonul anunțat că Microsoft este câștigătorul unui contract care îi va însărcina pe gigantul tehnologic să construiască peste 120.000 de căști de realitate augmentată pentru U.S. Armată. Un purtător de cuvânt al Microsoft care a vorbit cu CNBC a declarat că contractul ar putea să vadă până la 21 de dolari.88 de miliarde în zece ani.

Căștile de realitate augmentată în cauză sunt versiuni modificate ale căștilor HoloLens de la Microsoft pentru consumatori și afaceri. În timp ce căștile standard HoloLens suprapun medii din viața reală cu imagini holografice, variante militare adaugă sau hartă, busolă și capacități de imagini termice, precum și capacitatea de a proiecta scopul armelor. Modelul HoloLens comandat de armată este denumit Sistem audio-vizual integrat (IVAS).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acest nou contract nu o surpriză completă, având în vedere că Microsoft a fost însărcinat cu dezvoltarea și livrarea prototipurilor de căști militare de realitate augmentată în 2018, după cum a raportat Bloomberg. Contractul prototipului specificat a provocat reacții în cadrul Microsoft, deoarece angajații au citat preocupări etice cu privire la utilizarea tehnologiei HoloLens în scopuri militare. Cu toate acestea, Microsoft a continuat afacerea, deschizând astfel calea pentru știrile de astăzi.

Acestea nu sunt singurele tranzacții pe care Microsoft le-a încheiat cu SUA.S. ramurile guvernamentale axate pe militar. În 2019, Microsoft a câștigat contractul Joint Enterprise Defense Infrastructure (JEDI) pentru a furniza servicii cloud pentru SUA.S. Departamentul Apararii. Microsoft sa angajat într-o luptă destul de mare cu Amazon pentru contract, dar în cele din urmă l-a asigurat. Această afacere are potențialul de a valora 10 miliarde de dolari în decurs de zece ani. Un alt contract numit Defense Enterprise Office Solutions, sau DEOS, care valorează 7 USD.6 miliarde au fost, de asemenea, acordate General Dynamics Corp pentru a implementa Microsoft Teams la DOD.

Calcul holografic

Microsoft HoloLens 2

HoloLens, dar mai bine

HoloLens 2 preia tot ceea ce a făcut ca originalul să fie grozav și îl transformă la 11. Cu un corp nou din fibră de carbon, căptușeală suplimentară, urmărirea vizuală a ochilor și un câmp mai larg, căștile nu ar trebui să aibă probleme în găsirea succesului în rândul dezvoltatorilor și lucrătorilor de primă linie.

  • 3.500 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here