Microsoft spune că este timpul să aruncați Windows XP prin această infografie inteligentă

Apusul de soare pentru Windows XP se apropie și dacă nu ați părăsit sistemul de operare lansat acum doisprezece ani – chiar este timpul să treceți mai departe acum. Luna viitoare, suportul pentru platformă va fi întrerupt, iar computerul tău va deveni vulnerabil la mânia îndeplinită a bolilor și atacurilor pe internet. Dacă simți puțin încăpățânat și îți bagi călcâiele în murdărie, verifică acest infograf pe care Microsoft l-a lansat în rețeaua de dezvoltare - s-ar să te răzgândească.

Pentru început, Microsoft dorește să vă reamintește că Windows XP va împlini doisprezece ani și nu va mai avea asistență pentru cumpărarea. În esență, aceasta înseamnă că compania nu vă va sprijini cu remedieri rapide sau pachete de servicii în viitor și dacă sunt găsite alte vulnerabilități, sunteți pe cont propriu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft a comparat rata de infectare a sistemului de operare pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8; testul a descoperit că Windows XP a avut cea mai mare rata de infecție în comparație cu orice alt sistem de operare din secolul 21 lansat de compania din Redmond.

Pentru companii, Microsoft dorește, de asemenea, să reamintească costul pentru menținerea unui sistem de operare învechit poate fi „foarte scump” în comparație cu Windows 7 și Windows 8. În plus, performanța mai lentă pe care o oferă Windows XP poate afecta productivitatea și, după cum știe toată lumea, timpul înseamnă bani.

Pentru consumatori care doresc să treacă la Windows 8, puteți pur și simplu să mergeți la magazinul local de electronice și să ridicați sau să copiați software-ul. Dacă nu sunteți un fan la Windows 8, ceea ce sperăm că sunteți, puteți ridica în schimb sau copie a Windows 7.

Companiile care doresc să facă upgrade ar trebui să se uite la diferite programe oferite de Microsoft pentru o migrare ușoară, inclusiv „Oferta de start pentru migrare Windows XP” și „Acceleratoarele de migrare de asistență premium”.

Lucrezi pentru o companie care încă mai folosește Windows XP? Arată-le graficul cu informații despre mai sus și vezi dacă poți ajuta să avansezi!

Sursa: MSDN; prin WinBeta

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here