Microsoft și Samsung au extins parteneriate cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

Sursa: Nick Sutrich / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Multe dintre aplicațiile Microsoft profită de ecranele pliabile ale Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.
  • Microsoft evidențiază parteneriatul extins cu Samsung într-o nouă postare pe blog.
  • Teams acceptă afișarea unei părți pe o jumătate de ecran, în timp ce afișarea fețelor oamenilor într-o întâlnire pe ceaaltă jumătate.

Microsoft și Samsung și-au extins și mai multe parteneriate cu noi funcții pentru dispozitive pliabile precum Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Aceste caracteristici profită de factorii de formă unici ai dispozitivelor pliabile atunci când utilizați Microsoft Office, Teams și Outlook.

De exemplu, în Microsoft Teams pe un dispozitiv mobil Galaxy pliabil, oamenii pot vedea o prezentare în jumătatea superioară a ecranului în timp ce văd fețele oamenilor din apelul în jumătatea inferioră. În cadrul unui apel Teams, un utilizator poate deschide sau tablă comună și poate desena utilizat S Pen pe dispozitivele.

Outlook profită și de vizualizajele pliabile, deoarece poate conține conținutul unui e-mail pe o parte, în timp ce previzualizează e-mailurile pe ceaaltă parte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Telefoanele Samsung acceptă și glisarea și plasarea conținutului între mai multe aplicații active, cum ar fi aplicațiile Microsoft Office.

Sursa: Microsoft

„Cu ferea Multi-Active, puteți rula mai multe aplicații în același timp”, spune Patrick Chomet, vicepreședinte executiv, șeful departamentului Mobile Products & Experiences la Samsung. „De exemplu, puteți deschide Microsoft Excel și PowerPoint și puteți trage și plasa cu ușurință un tabel direct în prezentarea dvs. Acum, puteți chiar să rulați două instanțe ale aceleiași aplicații."

Microsoft numește Galaxy Z Fold 3 sau „putere multifuncțională” în postarea de blog care discută despre aplicațiile Microsoft și noi telefoane pliabile Galaxy. Postarea nu specifică care funcții funcționează pe Galaxy Fold 3 și care funcționează pe Galaxy Flip 3. Galaxy Flip 3 nu acceptă S Pen, așa că unele funcții, cum ar fi desenul pe o tablă albă în Teams, nu vor fi acceptate.

Visul unui notator

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

Un dispozitiv pliabil pentru productivitate

Samsung duce cel mai mare dispozitiv pliabil la următorul nivel cu suport S Pen, sticlă mai puternică, rezistență la apă și specificații ai nevoie, toate la un preț mai mic decât înainte. Multe dintre aplicațiile Microsoft pot profita de afișajul pliabil.

  • 1.799 USD la Samsung

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here