Microsoft Rewards este acum integrat cu Windows Search

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Acum puteți câștiga puncte Microsoft Rewards prin Windows Search.
  • Caseta de căutare din Windows 10 arată acum o pictogramă Microsoft Rewards.
  • Caracteristica este disponibilă pe dispozitivele care rulează Windows 10 versiunea 1909.

A devenit mai ușor să câștigi puncte Microsoft Rewards pe computer. Pe dispozitivele care rulează Windows 10 versiunea 1909, puteți câștiga puncte Microsoft Rewards efectuând căutări pe web prin Windows Search. Pe lângă faptul că puteți obține puncte directe în Windows Search, puteți, de asemenea, să vă urmăriți punctele cu pictograma Microsoft Rewards în Windows Search. HTNovo a observat pentru prima dată schimbarea (prin WinBuzzer).

Funcția pare să fie în mijlocul unei lansări chiar acum. Câțiva membri ai echipei noastre deschise Windows Search și doar unii dintre ei au văzut noua pictogramă Microsoft Rewards. Unul dintre scriitorii noștri are un cont corporativ și nu a văzut pictograma, în timp ce altul pe un cont personal a văzut. Există șansa ca funcționalitatea să fie disponibilă numai pentru anumite tipuri de conturi. Am reușit să câștigăm câteva puncte Microsoft Rewards efectuând căutări pe web prin Microsoft Search.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft Rewards vă permite să acumulați puncte și să vă răscumpărați puncte pentru lucruri precum și de bine Xbox Live Gold, carduri cadou Microsoft Store și multe altele. Deși există câteva opțiuni pentru serviciile dvs. non-Microsoft, cele mai bune valori provin de obicei din răscumpărarea. pentru un abonament de servicii Microsoft sau un card cadou. De exemplu, mi-am creat colecția de filme răscumpărând punctele pentru carduri cadou Microsoft Store. Mulți oameni folosesc punctele Microsoft Rewards pentru a-și acoperi abonamentul la Xbox Live Gold sau Xbox Game Pass.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here