Microsoft ar deschide alte patru centre de date în China

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft va deschide patru noi centre de date în China, potrivit unui raport.
  • Centrele de date suplimentare vor capacitatea de servicii a companiilor în Asia.
  • Microsoft are deja șase centre de date în China, care sunt operate de 2IVianet.

Microsoft va deschide patru noi centre de date în China, potrivit unui raport Bloomberg. Gigantul tehnologic are deja șase centru de date în țară și va crește considerabil capacitatea de servicii în Asia a patru centre de date suplimentare.

La începutul acestui an, Microsoft a anunțat că va „dubla capacitatea portofoliului de cloud inteligent al Microsoft în China în următorii ani.„Acest anunț a clarificat faptul că compania va deschide o nouă regiune Azure în China de Nord în 2022 prin partenerul de operare local 21Vianet, care operează deja șase centre de date Microsoft în China.

O carte albă citată de Microsoft în martie afirmă că piața cloud din China este de așteptat să atingă 300 de miliarde de RMB (aproximativ 46 de miliarde de dolari) în 2023.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft nu a împărțit un comentariu despre potențialele centre de date în acest moment. Deși compania nu a emis o declarație despre aceste noi centre de date potențiale, comentariile sale din martie ilustrează oportunitatea de extindere în China:

„Platforma noastră cloud inteligentă, de încredere și neutră a dat putere a sute de mii de dezvoltatori, parteneri și afaceri din China, cât și din lume să realizeze mai mult cu inovația tehnică și transformarea afacerii”, a declarat Alain Crozier, președinte și director executiv. ofițer al regiunii Microsoft Greater China. „Regiunea viitoare va consolida capacitățile de a ajuta la dezvoltarea talentelor locale, la stimularea inovației locale, la creșterea ecosistemelor tehnologice locale și la împuternicirea întreprinderilor dintr-o gamă largă de industrii pentru a realiza mai multe."

Noile centre de date din China vor permite Microsoft să ofere o experiență mai bună pentru Azure, Microsoft 365 și alte servicii care se bazează pe cloud.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here