Microsoft prelungește actualizarea Windows 10 mai 2019 pentru dispozitivele care se apropie de sfârșitul suportului

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft transmite actualizarea Windows 10 mai 2019 la dispozitivele mai vechi.
  • Dispozitivele care rulează Actualizarea din aprilie 2018 vor primi actualizarea pentru a rămâne în asistență.
  • Utilizatorii pot amâna actualizarea cu 35 de zile.

Microsoft transmite actualizarea Windows 10 mai 2019 pe dispozitivele mai vechi. Mai exact, utilizatorii cu dispozitive care rulează Actualizarea din aprilie 2018 a Windows 10 vor vedea actualizarea. Dispozitivele care rulează actualizarea din aprilie 2018 vor pierde suportul pe 12 noiembrie 2019, așa că Microsoft prelungește actualizarea pentru a le menține acceptate.

Site-ul de asistență Microsoft care evidențiază lansarea menționării că actualizarea se va livra pe dispozitivele care rulează Actualizarea din aprilie 2018, care vor pierde suportul în acest an, dar actualizarea va fi lansată și pe alte dispozitive care sunt pe cale să-și piardă suportul.

Forțarea de către Microsoft a actualizărilor dispozitivelor este controversată, deoarece unii utilizatori doresc controlul deplinilor lor, dar nu este nou. Microsoft trimite actualizări pentru fiecare versiune de Windows 10 pentru a se asigura că dispozitivele rămân acceptate. Utilizatorii pot alege să amâne actualizarea cu până la 35 de zile.

Actualizare Windows 10 mai 2019: Ghidul final

Dacă sunteți pe un dispozitiv mai nou și nu ați primit actualizarea din mai 2019, puteți verifica dacă este disponibilă prin aplicația Setări. Este disponibil pentru orice dispozitiv atunci când utilizatorii verifică manuale actualizările, cu excepția dispozitivelor care au grijă sau reține de siguranță.

Nava emblematică Microsoft

Windows 10

Pâine și unt de la Microsoft

Windows este regele castelului OS și sunt șanse, dacă citiți Windows Central, probabil că o faceți pe un computer Windows. Windows 10 este cea mai dinamică versiune de Windows până acum, cu dezvoltarea Microsoft axată pe livrarea de noi funcții și actualizări mai rapide decât orice versiune anterioară a sistemului de operare.

  • De la 130 USD la Amazon

Accesorii electrice portabile (și accesibile) pe care le iubim

Fiecare dintre aceste gadget-uri de încărcare vă va menține echipamentul și gadgeturile preferate mai mult timp și niciunul dintre ele nu costă mai mult de 30 USD.

Powerbank micro-USB VisionTek de 8.000 mAh (13 USD la Dell)

Acest powerbank cu dublă ie vă poate reîncărca rapid toate dispozitivele, datorită unei „funcții de încărcare rapidă” de doi amperi, folosiți portul său de ie micro-USB. Designul său simplu include un indicator LED și costă aproximativ la fel de mult ca un singur bilet la film.

Baterii Panasonic eneloop AA (de la 13 USD la Dell)

Bateriile reîncărcabile Panasonic sunt printre cele mai bune disponibile și doar câteva dintre ele vă vor menține telecomanda, șoarecii sau alte periferice preferate alimentate atunci când aveți nevoie de ele. Sunt, de asemenea, ecologic. Și încărcătorul accesibil al companiilor se potrivește și încarcă atât bateriile AA, și bateriile AAA cât timp.

Pad de încărcare fără fir Belkin Qi (30 USD la Dell)

This place de încărcare fără fir Qi discretă arată bine (și cam ca un OZN

) și încarcă cu ușurință toate dispozitivele dvs. compatibil cu Qi până la 5W. Indicatorul LED se aprinde atunci când vă încărcați. Și costă doar 30 de dolari.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here