Microsoft transmite noul firmware Surface Pro (2017) către Windows Insiders”,

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft transmite o nouă actualizare de firmware pentru Windows Insiders folosind Surface Pro 2017.
  • Am confirmat că este disponibil până acum pe inelele Fast și Release Preview.
  • Nu este clar ce este nou în această actualizare sau dacă Microsoft are actualizări suplimentare pentru alte dispozitive Surface în acest moment.

Dacă sunteți Windows Insider care se întâmplă să folosească un Surface Pro (2017), veți găsi o nouă actualizare de firmware care vă așteaptă prin Windows Update. Microsoft trimite acum noul firmware către Insiders, deși nu este clar ce este nou în acest moment.

Actualizarea a fost observată de Microsoft MVP și observatorul Windows Richard Hay. Am confirmat că se lansează în prezent la Fast Ring. Insideri care testează versiunile Windows 10 20H1, împreună cu cei care testează actualizarea 19H2 pe inelul Release Preview. Firmware-ul poartă numărul de versiune 241.1.139.0 și este o actualizare a Surface Aggregator Module (SAM).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți Windows Insider, ar trebui să puteți prelua această actualizare acum prin Windows Update. Este posibil să vină și alte actualizări de firmware pentru alte dispozitive Surface, dar nu am văzut încă nicio lansare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here