Președintele Microsoft, Brad Smith, explorează evoluția amenințărilor cibernetice într-o nouă actualizare a cărții

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Brad Smith are o actualizare pentru cartea la „Tools and Weapons: The Promise and Peril of the Digital Age."
  • Actualizarea conține legat de drama SolarWind din 2020 și 2021, printre alte elemente legate de securitatea cibernetică.

Dacă aveți nevoie de materiale de citit și o perspectivă asupra a ceea ce trece prin mintea celor care conduc Microsoft, președintele companiilor, Brad Smith, are o versiune actualizată a cărții sale „Tools and Weapons: The Promise and the Peril of the Digital Age " face turul care, pe lângă conținutul său original, oferă acum o privire asupra modului în care compania a văzut atacurile SolarWinds (prin GeekWire). Aceste atacuri au deschis calea pentru un 2021 bogat în știri despre serverele SolarWinds și Microsoft Exchange, majoritatea de natură negativă, referitoare la vulnerabilități, entități compromise și ai generale.

„Este imposibil de evitat concluzia gravă că împărtășirea informațiilor despre amenințările de securitate cibernetică astăzi este chiar mai dificil decât a fost pentru amenințările teroriste înainte de 11 septembrie”, scrie Smith în cartea alături de co-autorul Carol Ann Browne, legând luptele unei lumi. pre și post 11 septembrie de cea a celei care au permis să apară situația SolarWinds.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O mulțime de detalii despre acțiunile Microsoft a răspuns la amenințarea SolarWinds se găsesc în carte, inclusiv informații interesante, cum ar fi modul în care monitorizarea și gestionarea situației au devenit slujba cu normă întreagă a peste 500 de angajați la un moment dat în amenințare. ciclu de viață. Amazon Web Services este, de asemenea, denumit, fiind conectat direct ca unul dintre serviciile folosite de atacatori pentru găzduirea serverelor lor de comandă și control.

Speculații de securitate

Instrumente și arme: promisiunea și pericolul erei digitale

Lectură grea

Cartea lui Brad Smith și Carol Ann Browne oferă o privire de ansamblu asupra peisajului tehnologic modern și îi ajută pe cititori să-și extindă cunoștințele despre amenințările cu care se confruntă persoanele, companiile și țările într-o lume în care frontul cibernetic este totul.

  • 15 USD.49 pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here