Microsoft intenționează să transforme vechile console Xbox One în casete de streaming în cloud Game Pass în viitor.

Sursa: Windows Central

Microsoft continuă cu hardware-ul său de ultimă oră Xbox Series X, cu jocuri care sunt programate doar pentru console de nouă generație, cum ar fi Starfield. Unde îi lasă proprietarii de console pe consolele originale Xbox One, care încep să devină puțin lungi. Jocuri precum Forza Horizon 5 și Halo Infinite încep să arate puterea noilor console, dar există încă milioane de utilizatori pe Xbox One original, care abia sunt capabili să joace 1080p în unele cazuri. Asta ar putea fi pe cale să se schimbe.

Într-o postare pe blog pe Xbox Wire, Microsoft și-a declarat intenția de a aduce unele bune de streaming în cloud consolelor mai vechi pentru a le ajuta să țină pasul.

Pentru milioanele de oameni care joacă astăzi pe consolele Xbox One, așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe despre cum vom aduce multe dintre aceste jocuri de nouă generație, cum ar fi Microsoft Flight Simulator, pe consola dumneavoastră prin Xbox Cloud Gaming, la fel ca noi. face cu dispozitive mobile, tablete și browsere.

Am auzit de ceva vreme că Microsoft intenționează să aducă jocuri în cloud Xbox Game Pass pe unele dintre consolele lor mai vechi. Mă întreb adesea dacă asta ar putea include și Xbox 360 într-o zi. Microsoft a confirmat, de asemenea, că lucrează pentru a aduce streaming în cloud Xbox Game Pass pe televizoare și pe noi dispozitive numai de streaming în viitor. Poate că am putea obține chiar și un Xbox One „clasic” mic, care vă oferă posibilitatea de a juca jocuri Xbox One în mod nativ, alături de streaming în cloud Xbox pentru jocurile viitoare mai intense.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Prezentarea E3 2021 de la Microsoft a spus într-adevăr cât de serioasă este compania în privința Xbox. Valoare nebună, munți de jocuri și multe dintre cele mai bune jocuri ale E3 2021 vin și pe Xbox Game Pass. Este cu siguranță un moment minunat pentru a fi în ecosistemul Xbox.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here