Microsoft și Pegatron fac echipă pentru inițiativă de rețea 5G

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Pegatron este unul dintre cei mai mari asamblatori de iPhone din lume.
  • Lucrează cu Microsoft la planurile sale de rețea 5G.
  • Aceasta nu este prima dată când Microsoft ajută la o altă companie să se îndrepte spre ambițiile 5G.

Pegatron, care nu trebuie confundat cu faimosul Megatron, este un important asamblator de iPhone, al doilea după Foxconn. Când vă faceți debutul în spațiul rețelei 5G, după ani de acumulare, vă faceți acest lucru cu sprijinul și asistența.

După cum a raportat Nikkei Asia, Pegatron a lucrat la punerea în funcțiune a operațiunilor 5G de aproape trei ani. Acum, cu ajutorul Microsoft, se pregătește pentru implementare. Are un plan și un accent specific pentru rețeaua sa: vrea stații de bază mobile 5G care să ajute în situații de dezastru și salvare. Ideea este că dacă ceva de genul unui cutremur se produce și infrastructura standard de telecomunicații se deconecta, rețeaua Pegatron va fi în continuare funcțională, astfel încât eforturile de comunicare și coordonare să poată persista.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Stațiile de bază vor putea să se conecteze cu sateliți pe orbită joasă pentru a fi imune la situațiile de la nivelul solului menționate mai sus pentru care este construit pentru a face față. Pegatron testează deja capacități 5G printr-o rulare pilot și o utilizare internă privată, pregătindu-l pentru o vitrină publică mai mare în viitorul apropiat.

Eforturile Microsoft cu Pegatron nu vor fi pentru prima dată când înfundă degetele în piscina 5G. De fapt, a făcut acest lucru înainte, cum ar fi cu parteneriatul său AT&T. Acest parteneriat este setat să ofere un impuls considerabil veniturilor Azure, printre altele. Acestea beneficii nu sunt puține pentru Microsoft, având în vedere că Azure este inima și concentrarea companiilor. Amințiți-vă că curajul Windows (și, prin extensie, Windows 11) sunt de la echipa Azure.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here