Microsoft este partener cu platforma populară Medal.televizor pentru a partajarea clipurilor Xbox

Sursa: Xbox

Ce trebuie sa stii

  • Înregistrarea și partajarea clipurilor de joc și a capturilor de ecran este populară indiferent de locul în care joci, inclusiv pe Xbox.
  • Cu toate acestea, sistemul de partajare de pe Xbox a primit critici pentru inconsecvență și lipsa generală de caracteristici și opțiuni.
  • Un nou parteneriat cu Medal.tv, o platformă populară de socializare pentru partajarea clipurilor de jocuri, propunerea să îmbunătățească această experiență.
  • Conectându-vă conturile Medal și Xbox, puteți utiliza instrumentul de editare bazat pe cloud și puteți participa la clipuri de joc direct din Medal.

Platforma Xbox, în special Xbox Series X și Xbox Series S, încearcă să faciliteze capturarea clipurilor tale preferate din jocurile a le împărtăși cu alți jucători, dar nu este întotdeauna o experiență grozavă, așa cum este de acord în general către Comunitatea Xbox. Din fericire, Microsoft este în parteneriat cu Medal.tv, o populară pentru editarea și partajarea clipurilor de joc, pentru, sperăm, o platformă de partajare Xbox și a oferi jucătorilor acces la mai multe comenzi și funcționalități.

Conectând contul dvs. Xbox la platforma Medal, puteți încărca cu ușurință clipurile de top din cele mai bune jocuri Xbox în Medal. De acolo, puteți profita de instrumentele de editare bazate pe cloud de la Medal pentru a vă face clipul cât mai grozav posibil, apoi puteți distribui pe platforma Medal sau pe rețelele de socializare preferate. Medal are chiar și aplicații desktop și mobile pentru a face lucruri și mai ușoare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși integrarea o soluție terță parte nu este un înlocuitor direct pentru crearea caracteristicilor de bază de partajare ale Xbox, aceasta poate fi totuși o dezvoltare minunată pentru jucătorii care au loc să-și împărtășească cele mai recente escapade de joc, mai ales dacă sunteți deja. familiarizat cu Medal.

Profitați de acest parteneriat este la fel de ușor ca să vă conectați conturile Medal și Xbox pe site-ul web Medal, să vă înregistrați clipuri de joc Xbox și să importați clipurile de joc pe care le-ați îngrijit în Medal pentru editare, partajare și multe altele.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here