Microsoft a prezentat o mulțime de funcții noi în Edge în această lună

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a evidențiat noi funcții îndreptate către Edge luna aceasta, ca parte a unei noi serii de bloguri.
  • Îmbunătățirile pentru colecții, PDF-uri și multe altele sunt la atingere.
  • Există, de asemenea, asigurări pentru sincronizarea conturilor de educație și multe altele.

Microsoft a lansat o nouă serie de bloguri săptămâna aceasta, care detaliază ce este nou în experiențe sale web. Postarea inaugurală acoperă noutățile din Edge luna aceasta, împreună cu unele actualizări ale altor aplicații Microsoft sub bannerul experienței web.

Cel mai notabil pentru Edge este o caracteristică suplimentară pentru Colecții. Cu cea mai recentă versiune de Edge stabil, veți putea trimite colecții direct către OneNote în aplicațiile desktop și mobile. Opțiunea „Trimite la OneNote” unește Word, Excel și Pinterest și păstrează toate formatările web.

Sursa: Microsoft

Immersive Reader în Edge include acum și un dicționar de imagini. Cu această nouă funcție de accesibilitate, veți putea selecta un cuvânt pe o pagină, iar Edge va oferi sau reprezentați imaginea unui cuvânt respectiv. Microsoft prezinta acest lucru ca fiind „ideal pentru cei care invata sau alta limbă sau pentru studenții care învață singuri."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cele din urmă, pentru Edge, cititorul PDF încorporat sunt acum un instrument de evidență și suport pentru cititorul de ecran.Microsoft a deschis, de asemenea, sincronizarea criptată cu „conturi educaționale Microsoft 365 suplimentare." Ele, profesori și personal vor putea asigura siguranța preferată, parolele extinse și colecțiile când rămân sincronizate cu Edge atunci când sunt conectate cu un cont de școală Azure Active Directory.

Sursa: Microsoft

Dincolo de Edge, Teams include acum o extensie Math alimentată de Bing. Extensia poate rezolva probleme complexe de matematică din fotografii, desene sau numere tastate.

În cele din urmă, aplicația Microsoft News Windows 10 a primit puțină dragoste și în această lună. Există acum o piesă live pentru meniul Start, împreună cu un „Video Hub” dedicat, accesibil din meniul de navigare lateral. În curând, Microsoft intenționează să lanseze, de asemenea, o „vizualizare Povești compacte”, care condensează titluri, articole de top și subiecte în tendințe într-un mod vizibil.

Microsoft spune că intenționează să lanseze aceste postări de blog pentru a evidenția noutățile în Edge, Bing și MSN aproximativ la fiecare șase săptămâni, pentru a coincide cu noi versiuni stabile Edge.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here