Microsoft va oferi Windows Update for Business ca serviciu gratuit pentru dispozitivele de întreprindere

La conferința Microsoft Ignite IT pro, a anunțat oficial Windows Update for Business. Va fi un serviciu gratuit oferit de servicii Windows Pro și Windows Enterprise, care va oferi angajaților IT mai mult controlul modului în care oferă actualizări pentru Windows 10 utilizare în sectorul de afaceri.

Microsoft oferă deja Windows Update ca serviciu gratuit pentru versiuni de consum ale sistemului de operare, ceea ce permite companiilor să trimită rapid corecții de securitate și remedieri de erori la 850 de milioane de dispozitive Windows. Microsoft oferă, de, soluții de actualizare pentru asemenea utilizatorii de afaceri Windows, dar opțiunile le permit companiilor să selecteze actualizările pe care doresc să le instaleze pe dispozitivele lor. Microsoft spune că aceasta nu este cea mai bună soluție. Se spune:

„Oamenii de la locul de muncă se așteaptă la aceleași inovații Windows care sunt livrate pe dispozitivele lor de consum Windows, dar actualizarea selectivă introduce întârzieri în lansări. Actualizarea selectivă la scară creează, de asemenea, probleme de calitate unice pentru client, deoarece testăm riguros platforma ca un întreg integrat. Actualizarea selectivă creează fragmentarea platformei pentru dezvoltatori, ceea ce împiedică inovația și creează probleme de calitate cu aplicații. Și nu în ultimul rând, actualizarea selectivă este o sarcină costisitoare și ingrată pentru profesioniștii IT. Cu Windows 10, avem nevoie de o nouă abordare pentru dispozitivele utilizatorilor finali la locul de muncă."

Noul serviciu Windows Update for Business le permite utilizatorilor întreprinderilor să ofere cele mai actualizate versiuni ale Windows 10 pe dispozitivele lor, oferind în același timp profesioniștilor IT control asupra actualizărilor care pot fi instalate. Caracteristicile includ:

  • Inele de distribuție, în care IT Pro poate specifica acest dispozitiv merge mai întâi într-un val de actualizare și care vor veni mai târziu (pentru a se asigura că toate problemele de calitate sunt rezolvate). Ferestre de întreținere, în care IT Pro poate specifica intervalele de timp critice când ar trebui și nu ar trebui să apară actualizările. Livrare peer-to-peer, pe care IT-ul o poate activa pentru a face livrarea actualizărilor către sucursale și site-uri la distanță cu lățime de bandă limitată foarte eficientă. Integrare cu instrumentele dvs. existente, cum ar fi System Center și Enterprise Mobility Suite – astfel încât aceste instrumente să poată continua să fie acel „singur panou de sticlă” pentru toate sistemele. de gestionare.

Microsoft spune că acest lucru ar trebui să ajute companiile să reducă costurile în gestionarea dispozitivului lor, oferindu-le în același timp cele mai recente actualizări pentru Windows 10. Ei au adăugat: „Face parte din cloud-ul nostru inteligent – ​​​​vom actualiza și vom întreține dispozitivele Windows pentru dvs., oferindu-vă în același timp controlul."

Sursa: Microsoft

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here