Microsoft și NFL se reunesc pentru a vă oferi experiența de fotbal supremă

Microsoft a fost implicat în oferte sportive în ultimele zile, iar parteneriatul de ieri cu National Football League a fost încă o adăugare binevenită. NFL și Microsoft plănuiesc să actualizeze vizionarea interactivă TV pentru fanii fotbalului prin cea mai recentă consolă de divertisment a companiei, Xbox One. Acordul de 400 de milioane de dolari a fost anunțat marți și va intra în vigoare încă din trimestrul I 2014.

Brian Rolapp, director de operațiuni al NFL Media, a declarat că „provocarea este cum să aducem tehnologia pentru a face din [fotbalul o experiență mai bună

"

Fanii fotbalului vor putea să discute prin chat video pe Skype cu alții, să vadă statisticile jocului, să acceseze momentele importante în timp real și să își gestioneze cu ușurință liga fantezie, totul pe televizor. Dacă preferați să păstrați ecranul mare rezervat pentru joc, puteți să vă luați tableta sau smartphone-ul și să utilizați tehnologia Microsoft SmartGlass pentru a urmări.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Xbox One pune un accent extrem pe integrarea televizorului, iar Microsoft vrea să absoarbă marea majoritate a telespectatorilor care sunt fani ai sportului. Potrivit lui Don Mattrick, președintele diviziei IEB la Microsoft, „NFL pe Xbox va oferi cel mai complet mod de a vă bucura de fotbal în direct, aducând prima experiență de fotbal fantasy complet integrată la televizor.”

Acordul dintre cei doi giganți va dura cinci ani, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce tehnologia Xbox One se îmbunătățește, ne putem aștepta să vedem experiențe suplimentare în viitor. În plus, datorită acordului scurt de cinci ani, NFL poate decide dacă ideea Microsoft este cea mai bună sau dacă ar putea fi mai benefic să partenerezi cu rețelele în sine.

Nu este nevoie de un înțelept pentru a prezice că lumea sportului va vedea un viitor asistat de tehnologie pe măsură ce avansăm. Scopul, aducerea fanilor mai aproape de acțiune, permițându-le în același timp să interacționeze cu ceilalți online.

Ești un mare fan al sportului – ce părere ai despre ideea „Sports 2.0” cu Xbox One?

Sursa: NFL

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here